Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Focuri de armă după un şofer fugar

Pe străzile Iașiului noaptea a fost una de șoc. Polițiștii au tras 30 de focuri de arma în încercarea de a prinde un șofer fugar care nu a oprit când a fost somat.

Andreea Stoica,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai multe echipaje ale Poliției și Jandarmeriei au fost minute bune pe urmele tânărului, însă cursa s-a terminat doar când bărbatul a intrat cu mașina într-un stâlp.

Accidentul s-a petrecut in duminica dimineata, in jurul orei 3. Se pare ca barbatul statea in masina, cu avariile pornite cand a fost abordat de politistii care l-au intrebat daca are nevoie de ajutor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Tanarul de 33 de ani era incoerent si le-a spus ca este urmarit de cineva, iar cand oamenii legii l-au rugat sa coboare din autoturism, acesta a fugit. A urmat o cursa de 7 kilometri prin oras, politistii au tras 30 de focuri de arma in incercarea de a-l opri pe soferul teribilist, insa cursa s-a terminat doar cand acesta a intrat cu masina intr-un stalp.

Tanarul a scapat cu cateva rani usoare

Tanarul a scapat cu cateva rani usoare, acesta nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, insa autoritatile asteapta acum analizele pentru a afla daca acesta consumase droguri.6 autospeciale dar si un echipaj al jandarmeriei au fost mobilizate pentru a-l prinde pe soferul teribilist, iar acesta a si lovit o autospeciala, unul dintre politisti fiind ranit.

Barbatul s-a ales cu dosar penal si este cercetat pentru ultraj.

Citeste si: Vlal de atentate?! Autoritățile sunt în alertă după ce mai mulți oameni au fost înjunghiați pe stradă

Citeste si: Descoperire macabră în Munții Bucegi

Citeste si: Ludovic Orban a făcut anunțul mult așteptat! Când începe noul an școlar

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI