Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Fratele tânărului care s-a sinucis imediat după BAC, dezvăluiri dureroase: "A venit ca un șoc pentru toată familia"

Caz socant la Oradea. Un adolescent a fost gasit spânzurat la o zi dupa ce a sustinut Bacalaureatul. Nimeni si nimic nu ar fi dat de inteles ca ar recurge la gestul teribil.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul trebuia sa implineasca 19 ani peste cateva zile. Trupul sau neinsufletit a fost gasit intr-o padurice din spatele unei benzinarii in Oradea.

Era de fel din localitatea bihoreana Alparea si abia incheiase liceul.

Citeste si: Mama lui Mircea Badea, atac la Ion Caramitru: ”Merită să te pozezi cu paiața oxigenată!”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Omul de încredere al lui Gigi Becali ridică 12 blocuri pe malul unui lac! Vezi cum arată proiectul imobiliar al lui Teia Sponte!

Citeste si: Şoferul maşinii cu numere anti PSD e dezamăgit de politicienii pe care i-a susţinut: "Vă băteaţi cu pumnii în piept că o să încercaţi să schimbaţi Guvernul"

O dovedesc si notele din carnet si media din clasa a 12-a. Terminase liceul cu premiul trei si tocmai sustinuse examenul de bacalaureat la Oradea.

Tanarul provenea dintr-o familie numeroasa cu 10 frati.

Rudele, plecate la munca in Belgia, au aflat vestea cu stupoare si sunt acum pe drum inapoi spre casa.

"Aceasta tragedie a venit ca un soc pentru toata familia. e un lucru la care nu ne-am fi asteptat deloc", a declarat fratele victimei.

Baiatul mai avea doar câteva zile pâna sa împlineasca 19 ani. Nimeni nu isi poate explica gestul sau.

Nu a lasat niciun bilet de adio si nu mai luase legatura cu familia de joi. Politia a deschis o ancheta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI