Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Germania, blocată de protestul fermierilor. Este cel mai mare protest din țară de la 1945 încoace

Este cel mai mare protest din 1945 încoace, în Germania. Fermierii au blocat cu tractoarele autostrăzile din întreaga țară.

Maria Stiuca,

Germania blocată de protestul fermierilor [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„Coloanele pe zeci de kilometri s-au întins inclusiv în capitala Berlin. Poliția a numărat mii de tractoare, camioane, dube și remorci în întreaga rețea de autostrăzi. Mulți oameni nu au putut ajunge la serviciu. Traficul a fost blocat de convoaie chiar și la granița cu Franța. La grevă s-au alăturat și transportatorii, nemulțumiți de taxele pentru camioane. Fermierii germani protestează față decizia Guvernului Federal de a reduce subvențiile la motorină în agricultură”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Citește și: Elevii din 19 județe au rămas fără transport gratuit. Tinerii au protestat în fața Ministerului Educației: ”Ni s-a spus că asociatia noastră vine numai să se plângă”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI