Apasat de o depresie adanca si cu lacrimi in ochi, tanarul marinar in varsta de 25 de ani a clacat, pe o retea de socializare. Picatura care a umplut paharul a fost relatia cu tatal sau, presarata- se pare- de certuri aprinse.

Tanarul marinar: Tatal meu m-a adus la un nivel la care nu stiam ca pot sa ajung. De 10 ani el tot aceleasi jigniri si critici le are la adresa mea.

Numai sa bea, sa injure, sa tipe si sa isi bata joc de mine. Mi-a adus moralul...m-a distrus mental, nu stiu ce sa mai fac.

Dupa confesiunea socanta, baiatul a incercat sa se sinucida sub un pod de pe Autostrada Soarelui: si-a incendiat autoturismul fara sa stea pe ganduri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un martor a vazut flacarile, a auzit tipetele baiatului si a sunat de urgenta la 112.

Tanarul este acum in stare critica la spitalul judetean Constanta si are arsuri pe 80 la suta din suprafata corpului.

In timp ce marinarul isi da ultima suflare pe patul de spital,
tatal sau socheaza cu un comentariu postat pe reteaua de socializare, dupa gestul extrem al fiului sau: „Cu acordul si permisiunea voastra, acest "nenorocit" de tata a înteles ca, timp de 26 de ani, a crescut un sarpe, nu un copil.

Cei care vor sa auda adevarul ma pot contacta. Aviz viitorilor parinti”.

Psihologii trag un semnal de alarma in acest caz cutremurator: depresiile provocate de certurile in familie nu trebuie trecute cu vedere.

CRISTINA GEMANARU, psiholog: In momentul in care discutam despre adolescenti si despre tineri, presiunea sociala este foarte puternica. Incurajarea tinerilor trebuie sa fie o prioritate pentru familie.

Un studiu realizat in 2017 de Organizatia Mondiala a sanatatii, 900.000

de romani sunt diagnosticati anual cu depresie, adica 5 la suta din populatie. La nivel mondial, peste 300 de milioane de oameni sufera de aceasta tulburare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si