Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Gheorghe Dincă ar fi făcut mai multe victime. Profiler: „e un prădător sexual”

Teama ca Gheorghe Dinca ar fi facut mai multe victime pare tot mai intemeiata daca ne gandim la trecutul tumultos al individului, acuzat ca a mai pipait copile. Chiar daca in cel mai recent interogatoriu, suspectul a declarat ca n-a vrut sa-si ucida victimele si a fost un accident, expertii criminalistii sunt de alta parere.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Gheorghe Dinca minte", cred profilerii, care il numesc "pradator sexual" si ne transmit ca avem de-a face cu un "mincinos patologic".

Cinci copile ar fi disparut misterios din sudul tarii in ultimul an si din cate se pare toate se inscriu in acelasi tipar de frumusete. Cu parul lung, chip angelic si o statura fragila, fetelor le-ar fi fost imposibil sa riposteze, in fata unui rapitor.

Cazurile de disparitie nu sunt corelate, deocamdata, cu numele lui Gheorghe Dinca insa anchetatorii verifica ipoteza si nu exclud sa aiba de-a face cu un "pradator sexual". Manati de obsesiile instinctuale, indivizii de acest tip nu se pot abtine.

La audieri, Dinca a vorbit doar despre doua victime: Luiza si Alexandra, pe care- spune el- le-a facut sa dispara in acelasi mod barbar. Intrebat zile la rand unde a ascuns trupul fetei disparute in aprilie, a spus de fiecare data ca nu isi aminteste, ca sa marturiseasca, ulterior, unde e cadavrul.

Lipsa de empatie este caracteristica indivizilor in dezechilibru psihic.

Citeste si: Câte zile de vacanță vor avea elevii de Crăciun și de Revelion! Calendarul anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: Un american va fi executat marți deși chiar cei care l-au acuzat de crimă susțin acum că este nevinovat- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Primele declarații ale prietenului lui Gheorghe Dincă, după audierile de azi

Cat a mintit pana acum, nimeni nu stie. In fata anchetatorilor, Gheorghe Dinca a negat ca ar avea complici si ca ar face parte dintr-o retea. In lumea diforma pe care si-a creat-o, victimele sale au fost "obiecte", cred expertii.

Dr. Crisan Lazureanu, expert criminalist: Cred ca faptele de obicei si, mai ales, cele care au in vedere suprimarea vietii persoanelor sunt fapte care se comit de unul singur.

Intotdeauna cei care le comit, cred eu, se feresc sa mai cunoasca o alta persoana, pentru ca devoalarea lor ar fi mai simpla. Parerea mea, si vorbesc speculativ, este ca actiunea poate sa fie singulara, mai ales ca el isi racola victimele pentru o exploatare personala si dupa aceea le superima viata pentru a ascunde fapta exploatarii sale sexuale.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul crimelor din Caracal. Ce li s-a transmis avocaților

Cand nu ii trateaza cu superioritate pe anchetatori, suspectul plange. Lacrimile sunt insa inselatoare, spun profilerii, care il descriu ca pe un individ cu multe masti si incredibil de abil.

Mihaela Brooks, profiler: Cand a spus ca ii pare rau de ceea ce s-a intamplat, o parte e adevarata... Ii pare rau. Ii pare rau ca fost prins, nu pentru ce le-a fost victimelor. Este un mincinos patologic. Este un mincinos inventiv, care poate juca orice rol doreste. Are abilitatea de a trece de la o stare la alta, inclusiv de a plange.

Desi traia inconjurat de porti inalte si mizerie, Gheorghe Dinca a fost mereu adaptat al vremurilor: avea un cont de Facebook pe care anchetatorii il verifica.

Citeste si: Imagini sfidătoare cu Gheorghe Dincă în timp ce se relaxează

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI