Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Ghiță Munteanu, mereu pe placul fanilor. Artistul lansează hit după hit

Artistul Ghiță Munteanu lanseză hit după hit. Cântărețul se bucură de aprecierea fanilor.

Redactia Stirile Kanal D,

Ghiță Munteanu, mereu pe placul fanilor [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ghiță Munteanu a reușit în ultimii ani să scoată hit după hit iar melodiile sale sunt ascultate la mai toate petrecerile. Vocea caldă și piesele, care, sunt compoziție proprie l-au făcut să fie apreciat de publicul de toate vârstele. Anul trecut, de exemplu, melodia, "Aș vrea să fiu un spiriduș", a revenit în atenția fanilor și a făcut senzație pe platformele de socializare. Iată ce ne-a mărturisit artistul, despre cariera sa și despre planurile pentru 2024, a transmis Simona Pătruleasa.

Ghiță Munteanu, mereu pe placul fanilor

Ghiță Munteanu este unul dintre cei mai iubiți artiști din lumea muzicii de petrecere de la noi. Piesele sale au devenit de -a lungul timpului hituri, iar publicul abia îi așteaptă aparițiile. În prima zi din 2024 l-am găsit la petrecerea organizată într-un resort de la Băile Felix, iar oamenii nici nu au mai plecat de pe ringul de dans.



"Când vezi publicul că este pe ringul de dans și ție îți dă o putere de a cânta, să le transmiți voie bună, să le transmiți tot ce ai tu mai bun", a declarat Ghiță Munteanu.

Mai mult decât atât Ghita Munteanu are plăcerea să audă publicul cântând împreună cu el, semn că toată lumea îi știe versurile.

"Încerc să-mi promovez repertoriul meu, pentru că fiecare melodia a mea e exact precum sunt copiii în familie, fiecare are rolul lui, îi iubești la fel de mult sau în egală măsură", a declarat Ghiță Munteanu.

Pentru succesul său, Ghiță Munteanu muncește mult și totodată nu uită să-i mulțumească lui Dumnezeu.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

"E mult de muncă, sunt drumuri, ești plecat de acasă dar trebuie să te sacrifici. Dacă nu te sacrifici nu faci absolut nimic. Multumesc bunului Dumnezeu, reusesc doar prin puterea lui și prin darul si harul care mi l-a dat", a declarat Ghiță Munteanu.

Pentru că apropae toată viața și-a petrecut-o pe scenă și la evenimente, în 2020, artistul a luat o decizie de la care nu se mai abate.

"De când a venit pandemia, am încercat să nu mai îmi iau sărbătorile de cântat mă refer aici la Paști sau Crăciun, cele creștine, nu mai vreau să-mi iau de cântat atunci. Lucrăm tot anul, ne sacrificăm tot anul, nu suntem lângă copii, lângă familie și atunci măcar sărbătorile să fim aproape de ei", a declarat Ghiță Munteanu.

Citește și: 309 milioane de lei ai intrat în Sălaj, anul trecut, doar pentru dezvoltarea județului

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI