Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Gigi Becali a cântat și a jucat hore până dimineața la nunta fiicei sale

Gigi Becali a făcut nuntă de peste jumătate de milion de euro pentru fiica lui cea mare. Daca la cununia religioasă s-au remarcat invitații speciali, trei călugări de pe muntele Athos, la petrecerea grandioasă vedetă a fost... socrul mic. Becali a cântat și a jucat hore până dimineața, când l-a apucat milostenia... A băgat mii de euro în buzunarele lăutarilor și ospătarilor.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Îmbracată în rochie de prințesă, cu trenă și la brațul soțului, supranumit în lumea bună a capitalei ”prințișorul din Dobroești”, fiica lui Gigi Becali a strălucit.

Însă emoția valsului s-a spulberat rapid, după ce a intrat în scenă socrul mic. Războinicul luminii a fost războinicul dansului și al veseliei duminică seară. A cântat cât l-au ținut plămânii....

La un moment dat l-a apucat ca din senin milostenia și a împărțit bani în stângă și în dreapta. Prima fericită a fost femeia de serviciu de la Palatul Snagov, apoi lăutarii și ospătarii. Generos din fire, Becali a rasplatit fiecare muzicant în parte cu câte 3 mii de euro.

Citeste si: Cu ce se ocupă ginerele lui Gigi Becali. Mihai Theodor Mincu, zis şi ”Prinţişorul din Dobroeşti”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Și să nu vă gândiți că latifundiarul din Pipera a fost amețit de alcool. Nu a înghițit nici măcar o picătură. Toată seara a băut doar ceai din plante pe care l-a adus special de la țară. Cei peste 700 de invitați în schimb au avut parte de tot răsfățul de pe lume.

La aperitiv, au avut de ales între păstrăv afumat cu ceapă verde și busuioc, pate de ficat de pasăre, file de somon cu iaurt și mărar, mozzarella cu busuioc și roșii, piept de curcan, ficat de curcan, ciuperci, salată de roșii, castraveți, salată și măsline.

Citeste si: VIDEO| Imagini senzaționale cu Gigi Becali dansând la cununia fiicei lui

La felul întâi, nuntașii au servit file de somon în sos de vin cu sote de ciuperci, sparanghel cu bacon.

Iar felul al doilea a revenit la varianta tradițională: sarmale cu mămăligă, smântână și ardei iute. Nu a lipsit cotletul de berbecuț, pieptul de pui, muschiulețul de porc, un mix de legume la grătar, cartofi, dar și mai multe salate asortate.

Petrecerea a venit după o zi extrem de încărcată emoțional. Ceremonia religioasa a fost oficiată la Biserica Sfântul Spiridon din București, unde invitați speciali ai socrului mic au fost trei călugări de pe muntele Athos.

Nu a lipsit nici arhiepiscopul Teodosie al Tomisului.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Ginerele lui Gigi Becali ridică 6 locuinţe într-un complex rezidenţial! Mihai Mincu vrea să dea lovitura în afacerile imobiliare!

"Am lacrimat de emotie, de harul duhului sfant si sa dea domnul sa va bucure pe voi toti si pe toata lumea asa cum m-a bucurat pe mine astazi."

La nuntă- înainte să fie tăiat tortul, Becali a ținut un scurt discurs în stilul său caracteristic. I-a spus miresei că de acum e liberă... nu mai e obligată să faca ce spune tata, ci... doar ce spune soțul!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI