Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Giratoriul meșterului Manole, în Buzău. Un sens giratoriu, abia amenajat, dărâmat după două zile

Un sens giratoriu din Buzău, care abia a fost amenajat, a fost dărâmat la două zile.

Redactia Stirile Kanal D,

Giratorul meșterului Manole [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

,,O situație tipic românească vine de la Buzău. Un sens giratoriu abia amenajat a fost dărâmat după doar două zile, pentru că ieșise strâmb. Lucrarea făcută în bătaie de joc la intersecția unor artere importante a stârnit revolta localnicilor’’, a transmis Christian Sabbagh.

Giratoriul meșterului Manole, în Buzău

Un maldăr de pământ, de peste un metru înălțime, care ar fi trebuit să fie un sens giratoriu, a apărut săptămâna trecută în mijlocul unui bulevard din Buzău. Oamenii au început imediat să facă haz de amenajarea grosolană care, pe deasupra, era și strâmbă.

Dupa ce sensul giratoriu a stârnit un val de critici pe rețelele de socializare, la câteva zile, insula a fost rasă complet, pentru a fi amenajată alta, dar după un nou proiect.

,,Am rămas trăsnit, cum să-l dărâme, că doar l-a făcut? A mai durat vreo două zile. Apoi zice ăsta, șef de șantier, că cinci centimetri trebuie să lase în jos. Când îl văd dărâmat de tot’’.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O ciclistă din România și-a făcut cont pe OnlyFans ca să-şi poată cumpăra bicicleta pentru Olimpiada de la Los Angeles- antena3.ro

,,E jale mare. Rondul ăsta a mai fost făcut o dată. Știu. L-a dărâmat iar acum. Acum se iau măsuri bune, văd. De ce l-au dărâmat? De bine ce l-au făcut''.

Citește și: Oradea: începe betonarea primului picior al pasajului intermodal de pe Calea Borșului

Teroare, uitați-vă și dumneavoastră. L-au refăcut. De ce nu l-au făcut așa de prima dată? Autoritățile locale spun că prima variantă a fost o eroare din partea proiectantului.

Constantin Toma, primar Buzău: Proiectantul nu a realizat că poate ieși o lucrare urâtă, să spunem cinstit, și când am trecut pe acolo, că trec în fiecare dimineață, am observat, ne-am întâlnit la două zile, la ora 15 în acel rond, cu proiectanți, cu executanți, și am luat această decizie.

Construcția giratoriului face parte dintr-un proiect de modernizare a trei bulevarde din oraș, cu o investiție de peste 22 de milioane de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI