Criminalul n-a avut loc de el pe stradă, spun martorii, care au asistat îngroziți la scenă. Victima a lăsat în urmă o fetiţă de 6 ani, o soţie care îl aştepta acasă şi zeci de prieteni care îl plâng.

Mereu zâmbitor şi îmbrăcat în tricoul echipei de suflet, Grigoraș Opescu își trăia visul alături de soție și fetiță, în Italia. Acolo, juca fotbal de sală și era printre cei mai buni membri ai echipei Arzachena.

Deși ar fi putut să petreacă sărbătorile printre străini, Grig- cum îl alintau cei dragi- a vrut să vină acasă, în Olt. La scurt timp după, soarta l-a lovit necruțător.

"Întreaga Sardinie nu te va uita niciodată", a scris un cunoscut pe pagina echipei de fotbal, după câteva zile de la plecarea românului din Italia. Când nimeni nu se aștepta, și-a găsit sfârșitul dintr-o întâmplare stupidă: Grig băuse la o petrecere și în drum spre casă, a intrat pe șosea. Enervat că i-a ieșit în cale, un șofer a coborât din mașină și l-a luat la bătaie. Atât de violent a fost atacul, încât victima s-a prăbușit, desfigurată.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Record nedorit pe aeroportul Otopeni: 1600 de curse aeriene au înregistrat întârzieri

Citeste si: VIDEO| Condiții de groază într-un spital din România! O mămică a publicat imagini din secția de pediatrie: "Mai rău ca la pușcărie"

Citeste si: VIDEO| Viscolul puternic a făcut ravagii în România! Pericol de avalanșe la munte

În comă profundă, Grig a fost transferat transferat cu elicopterul Smurd la Bucureşti, chiar în Ajunul Crăciunului însă a murit câteva zile mai tîrziu, pe patul de spital. Tragedia a apărut în presa din Italia.

Echipa sa de suflet a ţinut să câştige cel mai important trofeu, în memoria sportivului. Colegii săi sunt în stare de şoc, însă pot doar să-i aducă omagii pe pagina de facebook. Şoferul craiovean suspectat de omor a fost prins de poliţişti şi reţinut pentru 30 de zile la sediul poliţiei din Craiova, urmând să fie prezentat instanţei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si