Săptămâna începe cu prima eclipsă din 2024. Eveniment astral care aduce cu sine multe schimbări și transformări. Energia este dată de cifra patru, care ne îndeamnă să muncim eficient. Începe horoscopul cu Andreea Dincă.

Horoscopul săptămânii

Începem săptămâna cu un eveniment foarte important. Prima eclipsă din 2024, o lună plină o eclipsă de lună în balanță, o eclipsă aduce multe transformări și schimbări.

Pregătiți-vă pentru zile intense, încărcate. Pregătiți-vă pentru răsturnări de situație.

Berbec, energia eclipsei poate să facă lumină în relațiile voastre, relații de iubire, colaborări sau parteneriate. Ies la suprafață foarte multe adevăruri care vă clarifică.

Taur. o săptămână hotărâtoare pentru evoluția voastră la locul de muncă. Este momentul potrivit să faceți un pas în față și să lăsați în spate trecutul.

Citește și: Horoscopul zilei de 26 martie 2024: Vești bune pentru trei dintre nativi! Cine sunt zodiile care se vor concentra pe muncă

Gemeni, multă răsturnări de situație pe sectorul iubirii. Aici sunt anumite probleme care vă copleșesc. Nu lăsați pe

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

mâine ce puteți să rezolvați astăzi.

Rac, vi se solicită echilibru atât la locul de muncă, dar și acasă. Vă este foarte greu să fiți în echilibru, mai ales că de multe ori ați căutat perfecțiunea.

Leu, în această săptămână veți lua foarte multe decizii. Aveți ședințe la birou, dar și discuți aprinse acasă, atât cu partenerul sau partenera, dar și cu alte rude

Fecioară, oportunități neașteptate răsar acolo unde poate până acum nu se observa nimic. Eclipsa se formează, semnul vostru astfel că este o săptămână în care vă simțiți resuscitați. Este o restartare, este momentul pentru transformare, regenerare schimbare. După această săptămână, lucrurile vor sta diferit în viața voastră.

Scorpion, o trezire spirituală vă așteaptă. Tot felul de informații tot felul de lucruri noi vă apar în cale. Nu este cazul să vă fie frică, nu este cazul să stați pe loc.

Săgetător, zona socială poate să treacă prin foarte multe transformări. Fie veți decide să vă îndepărtați de anumiți prieteni, fie veți decide să intrați în grupuri noi.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Capricorn, efectele lipse se resimt pe casa carierei. O casă foarte importantă pentru voi, aici se întâmplă lucruri neașteptate, schimbări și răsturnări de situație, pe care învățați să le folosiți în favoarea voastră.

Vărsător,axa cunoașterii este activă, așadar veți avea foarte multe informații pe care să le folosiți informații, care să vă ajute în parcursul vostru profesional, dar și acasă.

Pești, energia săptămânii vă ajută să vă deblocați pe sectorul financiar unde puteți să faceți investiții sau să vi se deblocheze anumite probleme, situații, dar și în zona intimă, unde apar surprize de care vă bucurați.

Vibrația săptămânii este cifra patru. Această energie vă îndeamnă să căutați stabilitatea să munciți într-un mod organizat și eficient este o săptămână care vă motivează spre muncă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si