Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Hotelierii oferă după sărbători pachete de lux la prețuri mici

Hotelierii au pregătit pachete de odihna în condiții de cinci stele, dar cu prețuri accesibile bugetelor românilor, subțiate bine de sărbători.

Iulian Ciurea,

Hotelierii oferă cazare de cinci stele la prețuri accesibile [Sursa foto: travelmint.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O priveliște cu munții învăluiți de nori și piscina infinită le oferă turiștilor toată liniștea de care au nevoie după sărbători. Aici, se relaxează în fața șemineului și la spa.

„După sarbatori sa mai ardem un pic din calorii, după mesele îmbelșugate.

Este foarte revirgorant, reconfortant și peisajul este superb, chiar merită!”, spun turiștii.

Pentru confortul de a fi ținuți în puf, doritorii deschid larg portofelul: două nopți, la înălțime, îi costă 400 de euro- bani care includ însă răsfățul la spa, turele pe pârtie, micul dejun și cina.

„Am pregtit un muschiulet de porc cu sos de hribi si niste cartofi taranesti cu rozmarin”, spune un chef.

Hotelierii oferă distracția de după sărbători în pachete de cinci stele

Pentru cei care au amânat distracția dintre ani pentru luna ianuarie, gazdele au mai pregătit două pachete de patru și cinci nopți, la prețuri mai mici. În aceiași bani, intră și activitățile în zonă cum ar fi mersul cu rachete pe zăpadă.



„Avem un program intreg pentru cei care nu schiaza, respectiv gasiti drumetii, trasee cu rachete pe zapada, trasee cu tortele pet timp de noapte de unde sunt niste trasee special amenajate pentru ei”, spun managerii de hoteluri.

Vacanțe de vis după sărbători, cu pachete ieftine, promit hotelierii

Vacanțe de vis la preț redus am găsit și-n inima Transilvaniei. Gazdele unei pensiuni- situate lângă salina Turda- îi învață pe turiști să călărească.


O sedinta de echitatie costa 50 de lei, iar cei care vor petrece aici mai multe zile isi pot face abonamente in functie de orele dorite. Pentru grupurile mai mari de turisti se țin demonstratii si spectacole de dresaj.

„E o activitate relaxanta, o activitate care poate fi chiar terapeutica atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, doar sa petreci timp cu aceste animale nobile”, spun crescătorii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Aproape de pensiune există și o podgorie. Turiștii pot să deguste vinurile locale.

„Ofertele sunt mai atractive, mai avantajoase. Oferim pachete complete pentru un weekend prelungit. Tururi in crama, in podgorie+ si bineinteles cazare si masa aici la pensiune”, spune managerul pensiunii.

Cei care vor sa isi petreaca weekendul la Turda mai pot vizita pe langa salina si Rezervatia Naturala Cheile Turzii, vechiul oras roman Potaissa, dar si alte obiective turistice aflate in apropiere.
 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI