„Casa de modă Luis Vuitton este că a plagiat în noua colecție ia tradițională din Mărginimea Sibiului. Motivele, croiala și structura bluzei tradiționale românești au fost copiate aproape în întregime de brandul de lux, fără să fie precizate identitatea și originile designului”,a  transmis Christian Sabbagh.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Andreea Mantea face orice pentru a ține pasul cu moda. La ce sacrifiu a recurs acum, de dragul unor piese vestimentare aduse tocmai din Dubai?

O asociație din România dorește ca respectiva casă de modă să scoată camașa din colecție

O asociație din România, prin reprezentanții săi, a cerut ca Luis Vuitton să elimine din colecție acel model de cămașă până în momentul în care comunitățile de oameni din Mărginimea Sibiului își vor da acordul.

Citește și: 5 motive pentru care să achiziționezi genți de lux

De asemenea, această asociație a făcut un apel public în mediul online pentru ia românească să primească recunoaștere la scară internațională.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si