Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Iarnă în plină vară, la Bâlea Lac. A nins si e frig

Este iarnă in plină vară, la cota 2000. Aseară, la Balea Lac a inceput sa ningă. In plus a fost si foarte frig. Termometrele au aratat un grad.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cabanierii si comerciantii de la Balea Lac au fost surprinsi de valul de ninsoare. Stratul de zapada masoară aproximativ 3 centimentri. Meteorologii spun ca temperaturile vor fi scăzute si in zilele urmatoare, asa că dacă ajungeti in zonă trebuie să vă echipati corespunzator.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Sunt portiuni mari cu zapada care s-a depus in timpul iernii. In unele locuri masoară chiar si 3 metri grosime. Accesul la cota 2000 se poate face si cu masina.

Transfagarasanul a fost deschis oficial la inceputul acestei luni. Cei care vor sa admire privelistea de sus, pot sa urce in inima Muntilor Făgăras cu telecabina de la Balea Cascadă.

Citeste si: VIDEO| Transfăgărășanul se redeschide circulației mâine

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI