El este tânărul de 35 de ani care a ajuns în stare critică la un spital din capitală, după ce a fost găsit aproape mort pe marginea Drumului National 7. Era într-o baltă de sânge, în propria mașină, când a fost vazut intamplator de un localnic din orașul dâmbovițean Titu. Martorul a sunat imediat la 112, iar până să vină salvarea, a încercat să-l țină în viață pe tânăr.

Citeste si: VIDEO- Dincă, lacrimi la tribunal. Părinții fetelor, disperați

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Era constient un pic, vorbea. A sangerat foarte mult", spune uin martor.

Idilă ascunsă, amantul- înjunghiat de soț și lasăt într-o baltă de sânge

Scenele sângeroase s-ar fi petrecut din cauza unei povești interzise de iubire. Deși căsătorit si cu doi copii, tânărul rănit ar fi avut o amantă de mai bine de 3 ani, spun vecinii. Soțul acesteia ar fi aflat despre idilă și l-ar fi amenintat cu moartea.

Speriat de avertismentele violente, tânărul s-ar fi întâlnit cu amanta sa ca să rupă relația, iar din casa ei a ieșit, în mod inexplicabil, cu răni pe corp.

Citeste si: VIDEO- Un bărbat mort a zăcut la morgă. Familia, anunțată după 4 luni

"În casa acelei femei s-a tăiat. Da, da, da. Cred că umblau împreună. La un moment dat am înțeles că n-ar mai fi vrut să accepte prietenia, ce a fost între ei.

Și de aici a pornit scandalul", spun vecinii.

S-a terminat prost idila ascunsă: amantul a ajuns la spital, înjunghiat de soțul gelos

Anchetatorii au în vedere două scenarii, ambele croite pornind de la același motiv: infidelitatea. Fie tânărul a fost atacat de soțul celei cu care avea o aventură, fie iubirea interzisă a ieșit la iveală, iar victima a vrut să-și puna capăt zilelor.

Citeste si: VIDEO- Mama ucigașă din Cluj, sentință istorică. 23 de ani

Deși oamenii vorbesc despre o relație extraconjugală ce ținea de ani buni, soacra tânărului aflat acum în comă susține că nu știe nimic. Ba din contră, era convinsă că fiica ei și ginerele se înțelegeau bine.
"Avea o relație bună soțul cu soția. Da, mami, avea o relație bună. Au făcut atâtea aici, era o ruină aici, o nenorocire", spune soacra.
Tanarul a fost operat la spitalul Floreasca, dar medicii spun ca este in continuare in stare critica. Dilema acestei povesti sângeroase va fi deslușită de oamenii legii, care au deschis un dosar de cercetare penală pentru vatamare corporala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si