Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Ies la iveală detalii șocante despre atacul celor doi iubiți, din Călărași. Agresorul ar fi acționat din gelozie. Cu ultimele puteri după ce a fost stropită cu acid, tânăra a sunat la 112

Cei doi iubiți ar fi fost atacați din cauza geloziei. Ies la iveală detalii tulburătoare despre agresorul celor doi tineri, din Călărași, care a aruncat pe aceștia acid sulfuric. În ce stare se află cei doi?

Redactia Stirile Kanal D,

Cei doi iubiți atacați

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Scene șocante s-au derulat în Călărași. Un tânăr de douăzeci și patru de ani și iubita lui au fost transferați în stare gravă la spitalele din București, după ce un individ i-a stropit cu acid de baterie. Se pare că bărbatul a fost în vizorul atacului și acum se zbate să trăiască cel care ar fi vrut să-l ucidă. Era gelos pe el din pricina fetei. După ce a comis oroarea, a fugit. Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Detalii tulburătoare despre atacul cu acid asupra celor doi iubiți din Călărași

Tânăra de douăzeci și nouă de ani era cu iubitul ei, în mașină, pe o stradă din Călărași. Când au fost atacați era ora zece seara și abia plecaseră de la ea de acasă.

Fata conducea încet spun prietenii din pricina drumului care e în reabilitare, iar geamurile autoturismului erau deschise. La un moment dat, individul care ar fi purtat ca gulă și mănuși, li s-ar fi ivit din senin în cale și dintr-un borcan ar fi aruncat pe tânărul de douăzeci și patru de ani, care era pe scaunul din dreapta acid, ce se presupune că ar proveni de la baterie cu acid de la motor de la mașină.

Tânărul de douăzeci și patru de ani avea arsuri teribile pe jumătate din corp, dar mai ales pe față. Ea nu era într-o stare atât de gravă, astfel că a mai avut putere să sune la 112, doar că ambulanța nu venea, iar așteptarea era dureroasă. Noroc un trecător care i-a urcat în propria mașină și i-a dus la urgențe cei de la spital s-au bâlbâit în declarații.

Au fost aduși la spitalul județean de urgență Călărași, la UPU, cu serviciul de ambulanță, doi pacienți, a declarat un reprezentant al spitalului.

Tânăra atacată

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Câteva ore mai târziu, purtătorul de cuvânt al spitalului recunoștea că a făcut o confuzie.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Amândoi pacienți au ajuns la UPU prin mijloace proprii, nu au fost aduși cu ambulanță, au ajuns prin mijloace proprii, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Doctorii din Călărași s-au văzut nevoiți să solicite de urgență transferul celor doi iubiți la București. Tânăra de douăzeci și nouă de ani este la Bagdasar Arsenie, are leziuni pe față și gât, dar e în afara pericolului. El în schimb e în stare critică în secția de arși de la Floreasca. Are arsuri cumplite pe față, torace și mâini, iar un ochi nu a mai putut fi salvat.

Anchetatorii au luat probe de la locul atacului, iar mostre din acid au fost trimise în laborator pentru analize detaliate.

Aceasta este mașina în care se aflau cei doi. Pe partea dreaptă se observă urmele de acid, iar pe banchetă a rămas un prosop pe care cel mai probabil tânărul l-a folosit ca să se șteargă. Acolo unde a ajuns substanța, prosopul este pur și simplu găurit, a transmis Andra Ionescu, reporter Știrile Kanal D. 

Individul care a fost în stare de o asemenea oroare n-a fost prins. Apropiații celor două victime spun că ar fi vorba de un bărbat care s-ar fi îndrăgostit de tânăra de douăzeci și nouă de ani și care l-ar fi urmărit pe iubitul ei încă de la începutul anului, cu gândul de face rău. Din unele înregistrări reiese că victima s-ar fi plâns unui prieten că se simte amenințat.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Tânărul atacat

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Eu aveam o roată de se dezumfla și acum am umflat-o și roata și după ce am umflat-o am găsit-o lăsată de tot. M-am dus, am schimbat, cauciucat... Pe urmă, am venit cu cauciucul, a doua zi era pană de tot, iar și când m-am uitat la vulcanizare, i-am pus pe ei să uite, m-am uitat cu ei, era tăiată de cuțit, spunea victima în unele înregistrări.

În cauză s a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorului și stabilirii situației de fapt. Anchetatorii încearcă să caute imagini de pe camerele de supraveghere din zonă să vadă dacă vreuna a surprins chipul atacatorului. De asemenea, vor audia și rudele victimelor. Deocamdată nu au un suspect pe care să îl dea în urmărire.

Citește și: VIDEO Doi tineri din Călărași, atacați cu acid sulfuric după o altercație în trafic! Atacatorul e de negăsit

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI