În imaginile din curtea lui Gheorghe Dincă se pot vedea zonele de teren izolate și marcate de anchetatori, care aproape zilnic fac cercetări la fața locului, în prezența suspectului.

În gospodăria lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au adus un scanner special care poate să vadă dacă se ascunde ceva în pământ.

Pot fi depistate- de pildă- eventuale rămășițe umane care ar fi putut să fi fost îngropate în curtea lui Dincă chiar și la o adâncime de patru metri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Scannerul poate afla dacă pe locul investigat s-au făcut săpături recente sau dacă există orice fel de amenajări subterane.

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă, declarații neașteptate! Era sau nu un bărbat violent: "Nu o să îl iert!"

Toate aceste urme apar pe ecranul aparatului sub forma a ceea ce specialiș tii numesc „anomalii". Ceva ciudat s-a descoperit deja în curtea suspectului de crime în serie, potrivit unor surse din
anchetă.

Până acum, din curtea groazei au fost scoase peste două tone de gunoaie. Printre ele, multe haine de femei.

Citeste si: ȘOCANT! Încă un motiv pentru care familia nu crede că Alexandra a murit în butoi! ”Dinții nu erau ai ei, erau cariați”

Marinela Bradoșu- o femeie din localitatea Brâncoveni, județul Olt- a povestit, pentru Știrile Kanal D, calvarul prin care a trecut după ce l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă.

Înainte să o răpească pe Alexandra Măceșanu, acesta a violat-o pe Marinela Brandoșu, pe care o chemase la el acasă sub pretextul că avea nevoie de cineva pentru munci agricole.

Citeste si: VIDEO| Femeia violată de Gheorghe Dincă povestește calvarul prin care a trecut

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si