Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Imagini inedite de la descinderea mascaților la adresa greșită, în Brașov

Imagini incredibile date publicității de autorități în urma unei percheziții făcute de mascați. Polițiștii au fost acuzați că un copil a ajuns la spital din cauza intervenției lor brutale. Astfel, procurorii DIICOT au luat o decizie extrem de rară - au făcut publice filmările din timpul respectivei percheziții.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Imagini rare au ajuns în posesia presei, după ce un consilier local a acuzat mascații că i-au băgat copilul în spital în urma unei descinderi la o adresă greșită.

Atunci, unul dintre micuții din casă ar fi leșinat din cauza unui atac de panică și a ajuns la spital.

Filmarea făcută de o cameră amplasată pe casca unuia dintre polițiști arată cum s-a desfășurat acțiunea din noaptea respectivă.

Citeste si: Cum s-a ”răzbunat” Victoraș Micula pe mascații care au intrat peste el în casă? Milionarul cu elicopter va putea din nou să poarte armă

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În imagini, se vede cum mascații intră în casă fără să spargă ușa și vorbesc aproape în șoaptă, mai ales după ce află că sunt și copii prin preajmă. Câțiva dintre polițiști rămân la parter în timp ce doi dintre ei urcă scările care duc spre etajul vilei.

Rând pe rând, vorbind în șoaptă și încercând să-i liniștească pe copii, mascații verfică fiecare dormitor. Pe băiețel l-au găsit alături de câinele lui.

Cea mai agitată este femeia, de fapt, lucru explicabil totuși pentru o mamă îngrijorată pentru cei doi copii ai ei.

Imagini inedite de la descinderea mascaților la adresa greșită, în Brașov

În timp ce polițiștii vorbesc pe un ton calm și încet, caută extrem de eficient prin dulapuri și pe după perdele, pentru a se asigura că nu este nimeni acolo.

Deși inițial a afirmat că micuții au fugit și s-au ascuns prin casă de mascați, acum, tatăl celor doi minori susține că simpla prezență amenințătoare a mascaților a declanșat atacul de panică al copilului.

Citeste si: VIDEO| Teroare în centrul Bucureștiului. Detalii șocante despre agresorul israelian al celor două femei

ANDREI KADAȘ, tatăl copiilor, consilier județean: Copilul a fost găsit după terminarea evenimentului, la o jumătate de oră, de o cunoștință de-a mea.

Dacă ei încearcă acuma să spună că un om mascat, înarmat, în mijlocul întunericului cu o lanternă în mână nu impresionează un copil de 12 ani, să le fie rușine!

Ministrul de interne, Marcel Vela, e de altă părere, însă: 1N-a fost nicio greșeală, exista un ordin dat de judecător!.

Copilul care a leșinat acum a fost externat, iar tatăl lui spune că-l va duce la terapie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI