Imaginile ar fi fost înregistrate în timpul misiunilor Apollo. Contrar a ceea ce s-a arătat publicului, anume imagini statice cu astronauți stând lângă steagul Americii, în realitate se pare că s-a întâmplat chiar mai mult decât atât.

Astronauții au dus o adevărată luptă din cauza lipsei gravitației pe Lună.

Citește și: Acest hotel din Dubai te va face să te simți ca în spațiul cosmic. Ce facilități oferă hotelul de lux în formă de lună

Mersul pe Lună le-a dat bătăi de cap astronauților

Videoclipurile din timpul misiunilor Apollo sunt amuzante, mai ales pentru că foarte puțini oameni au văzut aceste imagini. 

Antreprenorul Sahil Bloom a repostat imaginile amuzante pe internet, scriind: „Nu-mi vine să cred că am trăit 31 de ani fără să văd asta. Absolut hilar”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Din cauza lipsei gravitației pe Lună, astronauților le este greu să meargă, așa cum o fac pe Pământ. În videoclipuri, astronauții se prăbușesc încet și se balansează în încercarea de a face câte un pas.

Tehnologul spațial James McBarron a recunoscut că era îngrijorat de prima aterizare pe Lună a astronauților și se gândea că vor cădea și nu se vor mai putea ridica.

„Costumul nu le permitea oamenilor să se miște prea mult și din această cauză ne îngrijoram adesea.

În următoarele misiuni au fost membri ai echipajului care au căzut, dar au reușit să se ridice. A fost nevoie doar de puțină dexteritate și creativitate”, a menționat el, potrivit UNILAD.

Citește și: VIDEO. Două „cadavre extraterestre” dezvăluite în Congresul Mexicului. „Aceste specimene nu fac parte din evoluția noastră terestră”

În încercarea lor de a se obișnui cu mersul pe suprafața Lunii, astronauții au folosit o metodă inedită. Ei s-au folosit de sărituri urmate de puțin mers pentru a se putea deplasa ulterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si