Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Imagini spectaculoase cu explozia de la banca din Bucuresti

Au aparut primele imagini de la explozia care a vizat, luni, sediul unei banci din din Bucuresti, de pe bulevardul Theodor Pallady. Persoane necunoscute au distrus un bancomat si au fugit cu aproximativ 350.000 de lei.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In imaginile de pe camerele de supraveghere, apare unul dintre indivizii care au pus la cale intreaga operatiune. El vine cu explozibilul, aprinde fitilul si, la scurt, timp se produce o explozie. Intr-o alta filmare suprinde explozia din interiorul bancii.

La câteva ore de la informația că o bancă a fost spartă în București exact ca în filme, s-au aflat și alte amănunte.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Gestul cumplit pe care l-a făcut o femeie. S-a sinucis tocmai de ziua fiicei ei

„În țară sunt trei rețele, una lucrează pe Vest, care a și fost depistată, oamenii aceia au deja dosar. Alta lucrează pe zona Drobeta Turnu Severin, este mixtă români-albanezi, și încă una localizată aici la noi care acționează în zona Teleorman, Giurgiu, București, Călărași, Constanța”, a spus Ioan Buda, șeful Poliției Române, care însă nu a mai dat și alte detalii.

Există totuși surse neoficiale ce explică și modul prin care infractorii acționează, concret prin introducerea unui fitil în fanta bancomatului, care produce explozia, peretele bancomatului se distruge și se poate scoate cutia de valori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI