Un sibian a postat pe Facebook un filmulet in care un copil conduce o masina cu viteza pe o autostrada. Din imagini ar parea ca minorul nici nu este la varsta scolara. Politia examineaza acest caz pentru a stabili daca infractiunea- pentru ca asa este calificat evenimentul- a avut loc pe raza judetului Sibiu. Deocamdata nu e clar nici unde, nici cand s-a petrecut evenimentul. Filmuletul a starnit controverse in spatiul virtual, dat fiind faptul ca minorul este insotit de adulti in masina, cel mai probabil de parintii sai, care il lauda pentru "fapta" comisa. 

Filmarea a fost incarcata pe Facebook acum cateva zile de un sibian pe pagina personala, acesta precizand ca video a fost preluat. Nu exista deci indicii clare privind data sau locul in care s-au petrecut cele filmate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din imagini se mai intelege ca viteza cu care circula masina atinge 120 km/h, iar copilul este indemnat la un moment dat sa faca si o devansare. Baietelul sta singur pe scaunul soferului, abia ajungand la pedale.   

Sursa: adevarul.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si