Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Împușcături la marginea Capitalei între clanuri. Știrile Kanal D vă prezintă imagini în exclusivitate

Scene șocante în comuna Chiajna din județul Ilfov! Doi bărbați au fost atacați cu pistoale și săbii de membrii unei grupări interlope rivale. Știrile Kanal D vă prezintă imagini în exclusivitate.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conflictul armat a izbucnit între clanul lui Liviu Iordan și cel al lui Costeluș Litrașu. Cel puțin 12 persoane au fost implicate în întreaga scenă.

”IPJ Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe raza comunei Chiajna a avut loc un conflict în trafic la care au participat aproximativ 12 persoane, membri ai unor grupări infracționale, în urma căruia două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, anunță autoritățile.

Fratele Alinei Pană, printre victime

Una dintre victime a fost fratele fostei campioane la culturism Alina Pană, cunoscută publicului și pentru participarea la Exatlon.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Fost hacker împușcat în cap, într-un bloc din Bacău

”L-am căutat pe fratele meu. Voiam să știu dacă este teafăr. Era într-o mașină de SMURD, de urgență”, a declarat Alina Pană, pentru Știrile Kanal D.

Sportiva a relatat și cum a izbucnit conflictul, susținând că fratele ei a fost atacat în mașină.

Citeste si: VIDEO| Tânăr bătut în trafic. Scenele șocante, filmate în urmă cu puțin timp

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI