„Un individ beat a provocat un scandal monstru într-un local din Bistrița. Agenții de pază au sunat la 112, însă când i-a văzut pe polițiști, bărbatul s-a baricadat pe terasa restaurantului, iar de acolo a început să arunce cu diferite obiecte în oamenii legii. În cele din urmă, a fost încătușat de mascați.

Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

S-a luat la scandal și a aruncat cu obiecte în polițiști

Scenele au fost surprinse seara trecută, la un local din Bistrița. Individul ar fi devenit agresiv brusc, așa că agenții de pază i-au cerut să plece. Nu l-au înduplecat și au chemat poliția. Cum i-a văzut, bărbatul și-a ieșit din minți! A început să înjure și a aruncat în polițiști cu tot ce a găsit la îndemână.
Pentru că refuza să coboare, polițiștii au solicitat intervenția mascaților.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Femeie din Timiș, atacată cu cuțitul de soț. Ce a făcut bărbatul după aceea este greu de crezut

Cheful de scandal i s-a stins brusc individului atunci când au apărut trupele speciale. Nu a mai îndrăznit să vorbească urât, ba chiar a părut speriat.
În cele din urmă, bărbatul a fost încătușat.
„A fost identificat bărbatul în cauză ca fiind în vârstă de 34 de ani, din Bistrița.

Acesta se afla în stare avansată de ebrietate și se manifesta agresiv. Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției din Bistrița”, au spus polițiștii.
Pentru scandalul provocat, individul a fost reținut 24 de ore și ar putea fi arestat preventiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si