Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Incendii de proporții. Un pompier a fost rănit, iar o autospecială de stingere a fost mistuită de flăcări

Stare de alertă în România din cauza incendiilor. Un pompier a fost rănit, iar o autospecială distrusă de flăcări.

Redactia Stirile Kanal D,

Incendii de proporții- pompier rănit [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pe de altă parte- incendiile de vegetație sunt un veritabil pericol. În fiecare oră sunt raportate cel puțin 4 focare, iar pompierii fac față cu greu avalanșei de intervenții. În Mehedinți, paznicii unui parc național luptă cu lopețile pentru a opri un incendiu uriaș care a cuprins o pădure protejată. Focul este vizibil din țara vecină, de pe celălalt mal al Dunării. Imagini dramatice vin și din Constanța: un pompier a fost rănit, iar o autospecială de stingere a fost făcută scrum, a transmis Cristian Sabbagh.

Incendii de proporții

În localitatea Culmea, din Constanța, un incendiu pornit de la o mașină s-a extins la 50 de hectare de vegetație. Și pompierii au fost luați prin surprindere de amploarea incendiului.

O autospecială a fost cuprinsă de flăcări și s-a făcut scrum.

Șoferul, intoxicat cu fum, a ajuns la spital. Șefii pompierilor spun că vehiculul de intervenție a fost poziționat corect, dar direcția vântului s-a schimbat brusc.

În județul Mehedinți, mai multe hectare de pin negru dintr-o arie protejată au fost cuprinse de flăcări. Fumul gros a fost vizibil de la zeci de kilometri.

Citeste si: „A murit și copila, au murit și părinții” O familie din Bistrița și-a găsit sfârșitul în propria locuință, după ce s-a întors din străinătate. Cum s-a produs tragedia- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Voluntarii și rangerii parcului național au luptat fără echipament de protecție, doar cu lopeți, în încercarea de a limita dezastrul.

Incendiul din Mehedinți este vizibil inclusiv din Serbia, de pe celălalt mal al Dunării.

În ultimele 4 zile au fost înregistrate 450 de incendii de vegetație, adică 112 pe zi.

Cel puțin 4 arderi necontrolate sunt raportate oră de oră. Au fost distruse 1300 de hectare, iar intervențiile continuă și la această oră.

Citește și: VIDEO Viiturile au făcut prăpăd, în România. Imaginile terorii lăsate după inundațiile și ploile torențiale

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI