UPDATE: Potrivit pompierilor care au intervenit la stingerea incendiului, cauza acestuia a fost un fulger. Pentru că acoperișul clădirii era acoperit cu stuf exista riscul ca flăcările să se extindă cu repeziciune și să cuprindă întreaga clădire.

Incendiul din localitatea Crișan a fost lichidat după aproximativ 7 ore. În urma acestuia, acoperișul clădirii a fost afectat. De asemenea, flăcările au ajuns și la un etaj superior al acesteia.

Din fericire nu au existat victime, iar focul a fost lichidat înainte să se extindă și la parter.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un incendiu a izbucnit din senin la un bungalow din cadrul unei structuri destinate turiștilor din localitatea Crișan, județul Tulcea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Incendiul a fost localizat în special la nivelul acoperișului clădirii.

Citește și: Tragedie în Aiud! Un incendiu care a cuprins un atelier de tâmplărie s-a extins la o pensiune, în care se aflau 14 persoane

incendiu tulcea, incendiu complex turistic, interventie pompieri

La fața locului au ajuns în scurt timp pompierii, care au intervenit cu autospecialele. La fața locului au venit și salvatorii SMURD însă, din informațiile puse la dispoziție de aceștia, nu au fost persoane surprinse de către incendiu.

Pompierii au lucrat pentru lichidarea incendiului din Tulcea.

„În această dimineaţă, în jurul orei 09,15, pompierii tulceni au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă provocate de izbucnirea unui incendiu la un bungalow din cadrul unei structuri de primire turistică, din localitatea Crişan, judeţul Tulcea”, a transmis ISU Tulcea.

Citește și: VIDEO Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit într-un incendiu pus de o mână criminală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si