Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Închiderea şcolilor, probleme pentru părinți

Închiderea şcolilor aduce probleme noi pentru părinţii care nu au cu cine să îşi lase copiii. Unii s-au îndreptat către after-school-urile private, care nu sunt obligate să îşi închidă porţile, alţii forţează un concediu medical. Între timp, dascălii se pregătesc să predea online.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

11 zile in care copilul sa nu mearga la gradinita sau la scoala reprezinta o presiune uriaţă pentru unii părinţi. Multi parinti au găsit rapid soluţia. Afterschool.ul. Taxa lunară este destul de mare, dar măcar îi ştiu în siguranţă.
"Nu putem sa inchidem, sa luam aceasa masura de a suspenda activitatea afterschoolurilor pt ca nu sunt in sbordinea ministerului."

Citeste si: VIDEO| O persoană din Otopeni, transportată cu izoleta la spital

Citeste si: Aeroportul Timişoara a pierdut 40 la sută din pasageri şi anunţă că va reduce personalul, pe fondul crizei coronavirusului

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Alţi părinţi, mai norocoşi, au reuşit să găsească alte variante.

Disperarea parintilor se simte cel mai bine in cabinetele medicilor de familie, asaltaţi acum cu cereri pentru concediu medical.
Între timp, parlamentarii ar putea vota, joi, legea care le permite părinţilor să îşi ia liber de la serviciu în situaţia în care se închid şcolile. Toate activităţile didactice au fost suspendate până în data de 22 martie, dar măsura se poate prelungi şi ar putea să fie luate şi altele.


"Vom analiza la nivelul mec amanarea si a simularilor atat pt evaluare cat si pt bacalaureat"

Citeste si: Complicele lui Gheorghe Dincă la un pas de moarte. Diagnostic necruțător după gratii

Citeste si: Credincioşii sunt îndemnaţi să asculte slujbele din curtea bisericilor, la difuzoare

Până atunci, profesorii incearca sa îşi continue munca in mediul online, pe platforme gratuite.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI