Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Incident neobișnuit într-un cimitir: O ambulanță a intrat din plin în morminte

O situație mai puțin așteptată s-a petrecut în Hunedoara, unde o ambulanță, în loc să ajungă la spital, a ajuns într-un cimitir. Cum s-a petrecut totul?

Laura Macovei,

Incident nefericit într-un cimitir: O ambulanță a intrat din plin în morminte

[Sursa foto: colaj ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O ambulanță a ajuns astăzi în cimitir și a dărâmat câteva cruci. Incidentul s-a petrecut din cauză că șoferul a uitat să tragă frâna de mână.

Autospeciala era echipată cu medici care veneau la un caz lângă cimitir. 

O ambulanță cu pacienți a fost implicată într-un accident rutier în județul Vâlcea. Cinci persoane au fost transportate la spital

Cinci persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier în care a fost implicată o ambulanță și un autoturism.

Ambulanța se afla în misiune, fiind transportați trei pacienți, iar în autoturismul implicat în accident  se afla o femeie gravidă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Dublă tragedie! Tatăl unui tânăr mort în accidentul de la Șcheia a fost ucis la doar câteva ore după ce și-a înmormântat fiul

”Accident rutier produs pe raza comunei Francesti, între o ambulantţă pentru transport cu 4 persoane (3 pacienţi dializati plus sofer) şi un autoturism cu două persoane, dintre care o gravidă”, a transmis, joi,  ISU Vâlcea

La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje de poliție, pompieri, mai multe echipaje medicale, atât de la SMURD, cât şi de la SAJ. 

”Astăzi, în jurul orei 17:00,  Poliţia oraşului Băbeni a fost sesizată cu privire la faptul că s-ar fi produs un eveniment rutier soldat cu rănirea mai multor persoane.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, o ambulanţă pentru transport persoane, în timp ce transporta trei pacienţi,  în localitatea Frânceşti, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani”, a transmis Poliţia Vâlcea. 

Citește și: O nouă ipoteză în cazul accidentului cumplit de la Șcheia: "Spunea că de luni va fi în costum. Închid ochii și văd doar asta”

”Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”,  au mai precizat poliţiştii. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI