În cadrul unui interviu acordat pentru un post de televiziune din România, profesorul Alexandru Ulici, managerul Spitalului Grigore Alexandrescu a declarat faptul că personalul din cadrul unității medicale se luptă din greu pentru a se feri de șobolani, mai ales că Blocul Operator Ortopedie se alfă la parterul clădirii.

Medicul Alexandru Ulici: ”Este o luptă pe viaţă şi pe moarte”

Managerul Spitalului Grigore Alexandrescu a spus că în cadrul unității medicale pe care o conduce este o luptă pe viață și pe moarte între oameni și șobolani. 

”Suntem singurul spital din lume, pot spune, în care Blocul Operator Ortopedie este la parter. Este o luptă pe viaţă şi pe moarte între noi – nu ştiu dacă e bine să zic asta- şi şobolani, adică să nu intre în clădire. Suntem lângă metrou, ce am putea să avem? Rembrandt-uri nu. Şobolani”, a declarat, miercuri seară, la Antena 3, profesorul Alexandru Ulici, managerul Spitalului "Grigore Alexandrescu”.

Citeste si: Cum să scapi de țânțarii care îți invadează casa

Deratizarea se face odată pe săptămână

Medicul Alexandru Ulici a mai declarat și faptul că se face deratizare cât de des se poate, însă tot mai ajung şobolani de la metrou, iar riscul este unul mare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Avem o clădire dezafectată, facem deratizare odată pe săptămâă, cât de des se poate, totuşi mai vin şobolani şi, dacă blocul operator este la parter, e foarte riscant", a mai declarat medicul.

Invazie de șobolani în București[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Invazie de șobolani în Paris

În luna iunie a acestui an, Bucureștiul s-a luptat cu o invazie de șobolani pe străzi din cauza faptului că nu s-a efectuat nicio deratizare în ultimele șase luni ale anului 2021, ca urmare a întreruperii serviciilor de dezinfecție și deratizare.

Acum serviciile de deratizare și de salubrizare au fost reluate, însă prefectul Capitalei a arătat că situația va reveni la normal abia după ce vor trece șase luni.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si