Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | INCREDIBIL! Invazie de șobolani la Spitalul pentru Copii Grigore Alexandrescu

Managerul Spitalului de Urgență pentru copii Grigore Alexandrescu din București, Alexandru Ulici, a declarat faptul că personalul spitalului duce ”o luptă pe viaţă şi pe moarte” pentru ca şobolanii să nu intre în clădire, mai ales că Blocul Operator Ortopedie se află la parterul cădirii.

Andreea Bolocan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În cadrul unui interviu acordat pentru un post de televiziune din România, profesorul Alexandru Ulici, managerul Spitalului Grigore Alexandrescu a declarat faptul că personalul din cadrul unității medicale se luptă din greu pentru a se feri de șobolani, mai ales că Blocul Operator Ortopedie se alfă la parterul clădirii.

Medicul Alexandru Ulici: ”Este o luptă pe viaţă şi pe moarte”

Managerul Spitalului Grigore Alexandrescu a spus că în cadrul unității medicale pe care o conduce este o luptă pe viață și pe moarte între oameni și șobolani. 

”Suntem singurul spital din lume, pot spune, în care Blocul Operator Ortopedie este la parter. Este o luptă pe viaţă şi pe moarte între noi – nu ştiu dacă e bine să zic asta- şi şobolani, adică să nu intre în clădire. Suntem lângă metrou, ce am putea să avem? Rembrandt-uri

nu. Şobolani”, a declarat, miercuri seară, la Antena 3, profesorul Alexandru Ulici, managerul Spitalului "Grigore Alexandrescu”.

Citeste si: Cum să scapi de țânțarii care îți invadează casa

Deratizarea se face odată pe săptămână

Medicul Alexandru Ulici a mai declarat și faptul că se face deratizare cât de des se poate, însă tot mai ajung şobolani de la metrou, iar riscul este unul mare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

”Avem o clădire dezafectată, facem deratizare odată pe săptămâă, cât de des se poate, totuşi mai vin şobolani şi, dacă blocul operator este la parter, e foarte riscant", a mai declarat medicul.

Invazie de șobolani în București [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Invazie de șobolani în Paris

În luna iunie a acestui an, Bucureștiul s-a luptat cu o invazie de șobolani pe străzi din cauza faptului că nu s-a efectuat nicio deratizare în ultimele șase luni ale anului 2021, ca urmare a întreruperii serviciilor de dezinfecție și deratizare.

Acum serviciile de deratizare și de salubrizare au fost reluate, însă prefectul Capitalei a arătat că situația va reveni la normal abia după ce vor trece șase luni.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI