Vedem acum cum arată primul fotomodel spaniol, creat de inteligența artificială. Vorbim despre o tânără de 25 de ani, care seamănă perfect cu o ființă umană. Cât câștigă pe lună vedeta digitală aflăm de la colega nostră, Ellvira Costache. Bună dimineața, Ellvira! Te ascultăm, a transmis Simona Pătruleasa.

Influencer creat de inteligența artificială

Bună dimineața, Simona! Bun găsit tuturor!

Într-adevăr vorbim despre Aitana Lopez, un model spaniol creat de inteligența artificială. Aitana are părul roz, a fost creată să arate a 25 de ani și chiar dacă nu e reală, a devenit deja un influencer de succes.

Cu trăsături și forme demne de invidiat, fata seamănă atât de bine cu o persoană reală, încât un cunoscut actor latino i-a scris s-o invite în oraș, fără să-și dea seama că e doar o proiecție.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO- Cei mai bogați influenceri din lumea necuvântătoarelor. Animăluțele simpatice ajung să strângă mai multe aprecieri decât stăpânii

Aitana a reușit, in câteva luni să strângă peste 121.000 de urmăritori pe Instagram. Ideea de a crea un influencer virtual i-a venit unei agenții de publicitate, care se săturase de pretențiile fotomodelelor din lumea reală și au decis să-și creeze propriul angajat ideal pentru campanii.

Așa se face că modelul digital câștigă deja bani, aproximativ 3 mii de euro pe lună. Aitana are deja câteva reclame, iar de curând a devenit imaginea unei companii care vinde suplimente pentru sportivi.

Acestea au fost informațiile! La revedere!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: