Individul de 55 de ani avea o experiență de peste două decenii ca instructor auto, iar cea care i-a căzut victimă abia împlinise 18 ani. După câteva ore de condus, bărbatul ar fi atins-o în zonele intime, iar ulterior ar fi șantajat-o, așa că fata s-a dus glonț la poliție. Anchetatorii au pus la cale un flagrant ca să aibă dovezile filmate.

Instructor auto, filmat cu camera ascunsă

Tânăra s-a programat la o nouă lecție de șofat, însă de această dată era supravegheată audio-video de agenți. Instructorul a îndrumat-o pe fată să conducă până în spatele unui complex comercial, într-o zonă retrasă, iar acolo ar fi început din nou să o agreseze sexual. Tot coșmarul a fost înregistrat, iar polițiștii l-au încătușat imediat.

Individul era și paznic la o școală din Pantelimon.

Una dintre colegele lui de muncă spune că nu și-ar fi imaginat vreodată ca omul să fie în stare de astfel de fărădelegi.

„Avea două serviciuri și pe asta și instructor. Da. A făcut și cu sora mea școala și cu nepoții mei și cu multe profesoare tinerele, așa ca tine. Nu ca noi, noi suntem bătrâne!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- A sărit cu parașuta la vârsta de 104 ani. O bătrână din Chicago a executat un salt de la peste 4.000 de metri altitudine

„Nici nu punea mâna pe noi, dar noi îl mai băteam așa... ne mai jucam cu el!” 23.14----

În general, în profilul abuzatorului regăsim aceste elemente care nu ar da de bănuit.

Într-adevar, el poate să nu aibă empatie când vine vorba de copii sau tineri, iar în istoricul lui să fi fost abuzat,a declarat Elena Ghioculescu, psiholog.

Directoarea școlii a refuzat să vorbească în fața camerelor- ba chiar a ferecat ușile în fața jurnaliștilor.

În fața anchetatorilor, la audieri, instructorul nu a recunoscut nimic. Pe numele său nu există alte plângeri, însă anchetatorii verifică acum dacă există și alte victime.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si