Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Instructor auto, filmat cu camera ascunsă. Polițiștii au fost sesizați de o tânără care făcea școala de șoferi

În loc să le învețe pe tinere să conducă, un instructor auto din Capitală era mai preocupat să le agreseze sexual. Asta spun anchetatorii după ce l-au prins în flagrant în timp ce o forța pe o tânără de 18 ani să întrețină relații intime cu el, în spatele unui centru comercial. Individul era și paznic la școală, iar colegii și părinții copiilor sunt șocați după ce au aflat vestea arestării lui. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Redactia Stirile Kanal D,

Instructor auto acuzat de agresiuni sexuale [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Individul de 55 de ani avea o experiență de peste două decenii ca instructor auto, iar cea care i-a căzut victimă abia împlinise 18 ani. După câteva ore de condus, bărbatul ar fi atins-o în zonele intime, iar ulterior ar fi șantajat-o, așa că fata s-a dus glonț la poliție. Anchetatorii au pus la cale un flagrant ca să aibă dovezile filmate.

Instructor auto, filmat cu camera ascunsă

Tânăra s-a programat la o nouă lecție de șofat, însă de această dată era supravegheată audio-video de agenți. Instructorul a îndrumat-o pe fată să conducă până în spatele unui complex comercial, într-o zonă retrasă, iar acolo ar fi început din nou să o agreseze sexual. Tot coșmarul a fost înregistrat, iar polițiștii l-au încătușat imediat.

Individul era și paznic la o școală din Pantelimon.

Una dintre colegele lui de muncă spune că nu și-ar fi imaginat vreodată ca omul să fie în stare de astfel de fărădelegi.

„Avea două serviciuri și pe asta și instructor. Da. A făcut și cu sora mea școala și cu nepoții mei și cu multe profesoare tinerele, așa ca tine. Nu ca noi, noi suntem bătrâne!”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: VIDEO- A sărit cu parașuta la vârsta de 104 ani. O bătrână din Chicago a executat un salt de la peste 4.000 de metri altitudine

„Nici nu punea mâna pe noi, dar noi îl mai băteam așa... ne mai jucam cu el!” 23.14----

În general, în profilul abuzatorului regăsim aceste elemente care nu ar da de bănuit. Într-adevar, el poate să nu aibă empatie când vine vorba de copii sau tineri, iar în istoricul lui să fi fost abuzat,a declarat Elena Ghioculescu, psiholog.

Directoarea școlii a refuzat să vorbească în fața camerelor- ba chiar a ferecat ușile în fața jurnaliștilor.

În fața anchetatorilor, la audieri, instructorul nu a recunoscut nimic. Pe numele său nu există alte plângeri, însă anchetatorii verifică acum dacă există și alte victime.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI