Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Puțin înainte de ora 09:00, un apel la 112 avea să anunțe întâmplarea teribilă. O femeie în vârstă de 31 de ani zăcea pe asfalt, după ce ar fi căzut de la etajul 5. Potrivit martorilor, dar și a primelor cercetări realizate de polițiști, femeia ar fi petrecut noaptea în apartamentul unui bărbat de 26 de ani. Spre dimineață, aceștia s-ar fi certat.

A căzut în gol după o întâlnire amoroasă

"Am văzut când a căzut de la etaj! Pur și simplu am văzut când a căzut. Am sunat la 112!", a declarat un martor.

"S-a lovit de acoperișul magazinului de acolo, apoi a căzut pe nisip!", a continuat altă persoană care a asistat la tragicul eveniment.

Medicii au pornit într-o misiune contra-cronometru ca să îi poată salva viața. I-au acordat primele îngrijiri medicale, apoi au transportat-o de urgență la Spitalul Municipal, în comă de gradul 4.

Tânăra ar fi petrecut toată noaptea într-un apartament, împreună cu un bărbat de 26 de ani, pe care îl cunoscuse pe o rețea de socializare. Spre dimineață, între cei doi s-ar fi iscat o ceartă și din locuință s-au auzit mai multe zgomote, chiar înainte ca femeia să cadă de la geam, spun vecinii.

"M-am trezit pentru că era gălăgie la el la ușă. Adică cineva trăgea de ușă, din interior!"

Polițiștii au reținut bărbatul înn prezența căruia femeia și-a petrecut ultimele momente înainte de incident

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii au mers la etaj să discute cu bărbatul, însă individul nu a vrut să le deschidă ușa. A fost solicitată intervenția forțelor speciale, care au spart ușa și l-au imobilizat pe bărbat.

"Poliția, deschide! Hai! Deschide mai repede! Jos! Jos! Culcat! Jos!"

În fața anchetatorilor, bărbatul nu a vrut să scoată niciun cuvânt. A fost imediat săltat și dus la audieri.

Atât individul, cât și victima, ar fi consumatori de substanțe interzise, cunoscuți de ceilalți pentru acest fapt, spun surse din cadrul poliției.

Citește și: VIDEO- Iasmina a fost găsită fără suflare. Principalii suspecți sunt 2 bărbați, care, potrivit vecinilor, ar fi rude cu familia Iasminei

Bărbatul a avut antecedente

Vecinii spun că este pentru prima dată când au văzut-o pe femeie, însă tânărul de 26 de ani ar mai fi făcut și în trecut scandaluri în bloc. De altfel, ar fi fost internat la psihiatrie din cauza adicției sale și are mai multe plângeri din partea vecinilor.

"Era liniștit, cuminte, dar în ultima perioadă cred că o luase pe o altă potecă, un alt drum...începuse să consume droguri. Îl știu cum arăta și chiar l-am văzut, cred că a fost prima persoană pe care am văzut-o drogată", a declarat un vecin.

"Erau momente când se droga și făcea gălăgie pe scară, am auzit și noi vecinii pe aici", a menționat al martor.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Anchetatorii trebuie să deslușească acum ce s-a întâmplat în apartament. Sunt luate toate variantele în calcul, inclusiv faptul că femeia ar fi putut fi împinsă de la fereastră. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru vătămare corporală.

Dacă sunteți victima violenței domestice, apelați numărul 0800.500.333.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si