Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Interviu exclusiv pentru Stirile Kanal D cu fratele lui Radu Mazare

Radu Mazare ar fi fost saltat si arestat in Madagascar din cauza afacerii cu bungalowuri pe care o are pe malul oceanului. Asta sustine fratele sau, Mihai, care astazi a vorbit in exclusivitate cu reporterii Kanal D.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Actualul Consul onorific al Madagascarului ar fi ravnit la complexul de lux pe care Radu Mazare il are pe plaja si l-ar fi dat pe fostul primar al Constantei pe mana autoritatilor, ca sa ii poata prelua afacerea.

Mihai Mazare: Sunt grele conditiile din arest, dar el se descurca. E un om puternic si nu se plange. Starea de spirit a lui e buna.

De la tarmul insorit al Oceanului Indian, Radu Mazare a ajuns in arest din cauza unui conflict de afaceri, spune fratele sau.O femeie- recent devenita consul onorific al Madagascarului, ar fi facut ca fostul primar sa ajunga dupa gratii.

Samanta de scandal o reprezinta bungalourile de lux de pe plaja malgasilor.

Mihai Mazare: Aceasta doamna a devenit consulul onorific al Madagascarului si in postura in care este isi foloseste statutul sa si rezolve problemele persoanle cu Radu Mazare. In favoarea ei direct. Fiul ei doreste sa vina si sa preia afacerea unde lucreaza Radu Mazare. I a si sunat pe angajatii de acolo si i a si anuntat ca
vine in cateva zile si preia situatia de acolo 

Dornici sa-l vada dupa gratii pe Radu Mazare sunt si procurorii din Romania. O armata intreaga a ministerului justitiei a tradus rapid stufosul dosar de extradare, care are peste 600 de pagini si l-a trimis de urgenta in Madagascar. Asadar, timpul incepe sa se scurga in defavoarea fostului primar de Constanta.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Singura varianta prin care Mazare ar putea simti din nou gustul libertatii, ar fi sa faca o cerere de azil politic.

DORIN POPESCU, expert in relatii internationale: Guvernul din Madagascar inteleg ca are fel de fel de parghii pentru a proteja refugiatii.

ADRIAN CUCULIS, AVOCAT: Exista si situatia, desi in spatial public au aparut informatii cum ca in Madagascar nu ar exista niciun refugiat politic, ca Radu Mazare sa formulize o asemenea cerere si atunci procedura va fi tergiversata si vom ajunge sa asteptam poate luni sau chiar ani de zile pana cand cererea de azil politic va
fi solutionata.

Radu Mazare a fugit din tara la sfarsitul anului 2017, incoltit de cele 8 dosare penale deschise pe numele lui. S-a ascuns la vedere, pe malul Oceanului Indian, unde are, impreuna cu fratele sau, un complex de lux pentru turisti.

Candva cel mai celebru primar din Romania, Radu Mazare a fost condamnat definitiv la 9 ani de inchisoare in cazul dosarului retrocedarilor de terenuri, in care a fost condamnat si Cristi Borcea. Prejudiciul este de peste 114 milioane de euro.

Radu Mazare mai are 3 dosare penale in instanta, la care asteapta deciziile definitive.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Sunt grele conditiile din arest, dar el se descurca”, spune Mihai Mazare, in interviul in care vine si cu o ipoteza inedita privind motivul arestarii lui Radu Mazare.

Pe cine ar fi deranjat Radu Mazare in Madagascar si cine ar fi interesat sa ii preia afacerea din aceasta seara, aflati, in exclusivitate, la Stirile Kanal D de la ora 19.00.

Ministrul Justiţiei Ana Birchall a anunţat, luni, că dosarul de extrădare a lui Radu Mazăre a fost predat luni autorităţilor competente din Madagascar.

Citeste si: Birchall: Dosarul de extrădare a lui Radu Mazăre, predat autorităţilor competente din Madagascar

„Astăzi, 13 mai, dosarul de extrădare a domnului Radu Ştefan Mazăre a fost predat autorităţilor competente din Republica Madagascar. La ora 8:00, dosarul a fost predat Ministerului Afacerilor Externe, iar la ora 9:00 a fost predat Ministerului Justiţiei din Republica Madagascar. Dosarul cuprinde cererea de extrădare, precum şi toate documentele transmise de instanţele competente din ţara noastră, atât în limba română, cât şi traduse autorizat în limba franceză. Astfel, Ministerul Justiţiei din România şi-a îndeplinit obligaţia legală în conformitate cu atribuţiile conferite de Legea 302 din 2004 privind cooperarea judiciară internaţională în materie penală”, a declarat Ana Birchall.

Condamnat la 9 ani de închisoare, Radu Mazare a fost arestat pe 8 mai, pentru şase zile, ceea ce a impus declanşarea procedurii de urgenţă pentru extrădare.

Citeste si: Radu Mazăre contestă din Madagascar sentința definitivă la 9 ani de închisoare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI