Plajele de la nord la sud sunt pur si simplu invadate cu stupefiante. Politistii lucreaza non stop ca sa faca fata apelurilor oamenilor care gasesc pachete cu droguri.

Duminica dimineata, de cum a rasarit soarele deja telefoanele au inceput sa sune la toate sectiile de politie. Apelurile anuntau unul dupa altul descoperirea pachetelor cu droguri.

Un dosar la care s-a adaugat si captura facuta aseara de pescarii din Agigea.

Si acestia au gasit, langa mal, un pachet cu stupefiante.

Pe cei 90 de kilometri cat se intinde litoralul de la Navodari la Mangalia, valurile aduc drogurile parca non stop. In ultimele doua zile, politistii au recuperat 131 de kilograme ce ar avea substante halucinogene cu o puritate de 90%.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Fiul lui Andrei Pleşu, Mihai Pleşu, implicat într-un dosar de trafic şi consum de droguri, a fost eliberat şi va fi cercetat sub control judiciar

Stupefiantele au fost gasite atat pe nisip cat si pe mare, in saci ori in veste de salvare.

Pachetele, care in general au greuatea de un kilogram, au fost invelite de traficanti in folii ce poarta denumirile unor firme celebre de parfumuri sau cosmetice.

Aceste droguri au o concentratie foarte ridicata, peste 90%, si ar putea reprezenta un pericol pentru viata si integritatea persoanelor.

Exact ca intr-un scenariu de film de la Hollywood, autoritatile au organizat o actiune uriasa pe litoral. 300 de politisti si jandarmi, 60 de autoturisme, 14 nave si 2 elicoptere cauta fara incetare coletele cu substante interzise, inainte ca acestea sa cada pe mainile unor oameni care nu inteleg in pericol se pun daca nu le predau autoritotilor.

Infractiunea de detinere de droguri de mare risc este pedepsita cu pana la 15 ani de inchisoare.

Drogurile ar fi fost scapate in Marea Neagra de aceeasi banda internationala de traficanti care a adus in apele teritoriale ale Romania salupa esuata in martie, la Tulcea, in apropiere de Sfantu Gheorghe. Atunci anchetatorii au gasit o tona de cocaina, a carei valoare depaseste 300 de milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si