Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Invazie de droguri pe piața neagră. Povestea unui fost traficant, prins în flagrant

Drogurile sunt o problemă uriașă în România, iar autoritățile nici măcar nu sesizează proporțiile dezastrului. O spune un fost traficant care și a ispășit pedeapsa și care acum vorbește deschis despre pericolul reprezentat de stupefiante. Adevărul spuselor sale e confirmat și de cazurile care ajung în atenția publicului. Mai nou, traficul de droguri se face pe scară largă prin coletele trimise din străinătate.

Redactia Stirile Kanal D,

Invazie de droguri pe piața neagră [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat din Maramureș a pus la cale o rețea de trafic de droguri din care făcea parte și mama sa. Individul trimitea cannabis și cocaină din Spania, până în comuna Arona de Sus, județul Maramureș.

Pericolul drogurilor, tot mai întâlnit în România

Unele din coletele ajunse în România din străinătate cu autocarele nu sunt întotdeauna ceea ce par. Conform anchetatorilor, obișnuitele pachete cu mâncare sau haine sunt acum adevărate afaceri de zeci de mii de euro prin care traficanții trimit în țara noastră substanțele interzise.

Unsprezece colete ar fi fost trimise din Spania în România doar de rețeaua din care făceau parte mama și fiul.

De la începutul acestui an au fost scoase de pe piață aproximativ cinci sute șaptezeci de kilograme de droguri.

„Drogurile după cum spuneam sunt o problemă mare în momentul acesta în România, mai mare decât pot instituțiile statului să-și dea seama și asta vorbește un om care a trăit câțiva ani de zile prin trafic de droguri și prin printre consumatori de droguri și cea mai mare problemă de fapt este faptul că și copiii de 13, 14, 15 ani, cu 50 de lei în buzunar își pot face rost de droguri”,

spune Dragoș, un fost traficant.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Dragoș știe foarte bine ce spune. A făcut și el parte dintr-o rețea de traficanți și a fost prins cu 11 kilograme de cannabis.
„Mascații au spart ușa, au intrat peste mine. A durat două secunde în care m-am ridicat din pat și am vrut să arunc toate bagajele undeva pe geam că aveam niște geamantane în care îmi țineam instrumentele și canabisul și ăsta a fost primul instinct, să scap de ele.

Bineînțeles că n-am apucat. Au durat două secunde și m-au pus pe burtă mascații, apoi s-a relaxat situația. Am încercat să accept că asta e, aici m-am băgat, ăsta sunt, îmi asum ce am făcut, am încălcat legea și acum să vedem ce urmează”,  a povestit Dragoș.

Și-a petrecut aproape doi ani din viață în penitenciarul din Gherla.

Acum, Dragoș își spune povestea prin intermediul unor vlogguri pe care le postează pe rețelele de socializare. Grav este că vârsta de la care tinerii încep să consume droguri este în scădere.

Invazia de droguri de pe piața neagră este demonstrată și de aceste imagini. În județul Timiș polițiștii au descoperit astăzi peste 56 de kilograme de canabis într-o fermă ilegală, la doi pași de gospodăriile oamenilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI