Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Inveti chineza, castigi mai bine

Degeaba inveti engleza si franceza, limbile rare sunt cele mai banoase pe piata muncii. Iti pot creste salariul si cu cateva sute de euro. Spre exemplu, romanii au inceput sa invete din ce in ce mai des chineza. Taxa nu este mai mare de 150 de lei pe semestru, iar cursurile se pot face si online.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cursurile de limba chineza sunt predate de profesori veniti din China, stabiliti in Romania. Intr-un semestru romanii invata bazele unei limbi extrem de grele si principalele elemente de caligrafie chineza.

Citeste si: A inceput Festivalul Luminii in lumea chineza

Citeste si: Doliu în România. "A murit un om remarcabil"

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Muncim tot mai mult si 98% dintre noi suntem stresati

Larisa si Fabiola sunt studente in anul trei la facultatea de litere la sectia de chineza. De curand s-au intors din China dupa ce au primit burse de studiu de la Guvernul Chinez.

Si nu doar studentii sunt dornci de a invata chineza.

La 66 de ani Anton Popescu este unul dintre cursantii institutului

Deschis in 2009 in Cluj, institutul Confucius s-a extins in alte trei orase iar cursantii sunt tot mai multi. Interesul vine datorita cresterii economice a Chinei, dar si interesul acesteia de a se dezvolta in Romania.

Citeste si: Pregătiri în toi pentru Noul An Chinezesc! Imagini spectaculoase de la Festivalul Primăverii

Citeste si: VIDEO| Imagini socante cu consumatori de droguri din otrava si tranchilizante

Citeste si: Explozie la Uzina Mecanica Babeni. Un tanar de 22 de ani a murit

Cursurile se desfasoara o data sau de doua ori pe saptamana, in functie de clase. Taxa este de 150 de lei pe semestru, iar orele se pot tine si online. Tot aici tinerii pot participa la ore de muzica chineza.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI