Jennifer Lopez a început anul cu o binemeritată vacanță! Diva de la Hollywood și soțul ei, Ben Aflleck, petrec zilele acestea pe luxoasa insulă St Barts, din Marea Caraibelor. Celebrul cuplu nu este pentru prima dată aici, cei doi preferând această destinație exclusivistă pentru intimitatea de care se bucură pe insulă, a transmis Simona Pătruleasa.

Jennifer Lopez și soțul, vacanță luxoasă

De la an la an arată din ce în ce mai bine, iar dragostea și căsnicia par să îi priască de minune frumoasei Jennifer Lopez.

Artista în vârstă de 54 de ani se relaxează, zilele acestea, pe insula St Barts, din Marea Caraibelor, unde petrece un sejur romantic cu soțul ei, Ben Aflleck. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre, în timp ce se plimbă pe insulă. Sunt nedezlipiți unul de celalalt și se sorb, pur si simplu, din priviri. De altfel, Ben Aflleck are toate motivele să nu o scape din ochi pe soția lui, căci artista arată uluitor.

J Lo a fost surprinsă de fotografi la o plimbare pe insulă, îmbrăcată într-o rochie albă lungă, fără mâneci, cu un decolteu generos. Diva are un aer relaxat, atât în atitudine, cât și în ținută: este accesorizată lejer, doar cu cercei și ochelari de soare, iar părul este prins într-o coadă de cal.

Iar acestea nu sunt singurele imagini în care diva își arată, cu adevărat, tonusul de invidiat.

J Lo a fost surprinsă și la plajă, unde instantaneele arată că artista rivalizează perfect cu o tânără de 30 de ani. Îmbrăcată într-un costum de baie alb, din două piese, J Lo a lăsat la vedere abdomentul perfect lucrat și coapsele bine tonifiate, atât de admirate în spectacolele sale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Sesiunea de plaja a artistei a durat câteva ore, timp în care a citit, a ascultat muzică și s-a plimbat cu soțul ei pe malul apei. Căsătoriți din vara anului 2022, Jennifer Lopez și Ben Aflleck și-au dat atunci a doua șansă, la 18 ani după prima logodna.

Citește și: VIDEO- Soții Sanfira, adevăruri despre relația lor. Pe ce se bazează căsnicia celor doi artiști?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: