„Pentru a menține flacăra aprinsă în relație, multe femei apelează la diverse trucuri. Uneori pot funcționa, alteori nu, în funcție de inteligența emoțională a bărbatului. Colega mea, Mădălina Bichir, a aflat de la psihologul Cristian Andrei care sunt strategiile le care apelează cel mai des femeile și de ce o fac”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO La Psiholog, cu Cristian Andrei. Oamenii mimează perfecțiunea pe internet

Care sunt aceste trucuri

Cristian Andrei discută despre trucuri preceum: minciuna, gelozia artificială și spionajul. Acesta mai specifică și faptul că, cea mai comună strategie, este șantajul emoțional.

Citește și: Motivul ireal pentru care majoritatea cuplurilor se despart. Dacă ai trecut de acest pas, te vei bucura de o relație fericită: "Este o piatră de hotar majoră"

În ciuda faptului că bărbații cred că aceste lucruri sunt dăunătoare, Cristian Andrei spune că sunt utile, pentru că ele pot crește funcționabilitatea și echilibrul într-o relație.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si