Învățăturile părinților sunt întotdeauna prețioase și ne rămân mereu întipărite în minte, mai ales dacă sunt exprimate în melodii așa cum a făcut Lorenna, a transmis Cristina Dorobanțu.

Lorenna, în așteptarea sărbătorilor Pascale

Cristina- Așadar, noua ta melodie ,,Am o vorbă de la tata'' face parte din noul tău album. Îl avem și noi aici.

Lorenna- Da, noul meu album, care conține douăzeci de melodii. A ieșit de o săptămână pe piață, cu o importantă revistă. Deja cred că s-a epuizat stocul. Le mulțumesc tuturor pentru că au achiziționat albumul meu și mai am surprize pentru ei, videoclipuri, multe piese sunt în lucru. Eu tot scot așa surpriză pentru fani.

Cristina- Cum a fost primită de public? 

Lorenna- Piesa a fost primită foarte bine, pentru că piesele astea de suflet despre tată, despre mamă, despre copii, astea ajung prima dată la suflețel. Bine, apoi și petrecerea că lumea mă știe așa petrecăreață cu tigaia, cu țuica, dar mai trebuie și câte o piesă de suflet așa să le dăruim. Și am făcut piesă pentru mamă, pentru copii, dar tatălui meu nu i-am dăruit nicio piesă și am zis hai să-i dedic o piesă și tăticului și tuturor taților din lume.

Cristina- Se știe despre fete că sunt mai apropiate de mame.

Tu?

Lorenna- Din păcate eu n-o mai am pe mămica de mult timp și asta e. Acum ne privește de la îngeraș. S-ar fi bucurat să mă vadă pe scenă, dar din păcate în momentul când eu am început să urc, ea s-a stins și acum se bucură mămica, se bucură toate neamurile cum se spune.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cristina- Videoclipul are niște cadre superbe, unde a fost filmat?

Lorenna- A fost în Bucovina. Menționez că cel din videoclip, tata din videoclip, nu este tatăl meu, este doar un personaj. Am filmat în Bucovina pentru că acolo, acolo m-a prins, m-a prins valul cum se zice.

Acolo m-au prins filmările, am filmat și altceva și am zis hai să îmbinăm plăcutul cu utilul și a fost foarte plăcut, dar a plouat. A fost vara anului trecut, am filmat acest videoclip, a plouat, dar ne-am descurcat până la urmă și în ploaie.

Cristina- Unde adoră ardeleanca Lorena să se relaxeze?

Lorenna- Ți-am mai zis că îmbin plăcutul cu utilul și de regulă  când merg într-o vacanță, fac și muncesc sau invers. Când merg la muncă îmi fac vacanța cel mai mult.  Doar să mă relaxez în America, deci sinceră să fiu, în fiecare an fac câte o vizită în America. Fac și câte un turneu de ce nu, și acolo mă relaxez. Am familia mea acolo, prietenii mei la Huston. Îi salut pe această cale, pentru că și ei se uită la postul vostru Kanal D.

Cristina- Lucru pentru care le mulțumim foarte mult. La Gherla mergi?

Lorenna- Merg, dar mai răruț, pentru că muncesc. În fiecare zi sunt în legătură strânsă cu telespectatorii. Bine, cu fanii nu mai zic și intenționez să merg de sărbători.

Acum, de sărbătorile pascale, să mă întâlnesc cu ai mei să-i strâng în brațe, pentru că mi-e tare dor de ei.

Cristina- Tu acolo ai o moșie și nu te ferești să cultivi pământul, ce te ajută?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Cursurile de balet, o altfel de terapie. Stresul și agitația zilnice determină tot mai multe persoane să își găsească o oază de relaxare în dans

Lorenna- Mă ajută unchiul Gori, mătușa Maria, tatăl meu Sandu, ne privesc la ora asta. Ei au mai rămas la casa bunicilor unde am crescut și unde am avut o copilărie frumoasă, alături de surioara mea.

Acum drept să spun mergem mai răruț, dar știi cum e, mai răruț, că e mai drăguț, eu aș vrea să-i aduc pe toți la București aici lângă mine, dar nu vor, nu vor să vină. Asta e.

Cristina- Sărbătorile pascale unde le vei petrece?

Lorenna- O să am și câteva cântări pe aici prin sudul țării, dar ți-am spus că fac o vizită și alor mei și mă plimb prin toată țara, că așa e și de bine artistului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si