Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Lupta antidrog - Elevi ar putea fi supuși la teste de urină

Controversa testelor antidrog în școli capătă proporții nebănuite. Ministrul Sănătății ar vrea ca elevilor să li se facă analize din urină, iar profesorii să ia și chip de cadre medicale.

Redactia Stirile Kanal D,

Lupta antidrog- Elevi supuși la teste de urină [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai multe informații are Tatiana Gavrilă, reporter Kanal D.

Testarea antidrog prin teste de urină, în școli

„Ministerul Sănătății a anunțat astăzi că nu va fi vorba despre o testare colectivă, astfel, cei care vor decide dacă un elev va fi testat antidrog, vor fi chiar profesorii. Așadar, dacă un profesor constată din comportamentul unui elev că acesta ar fi putut consuma substanțe psihoactive, ulterior acesta trebuie să contacteze părinții, să le ceară acordul pentru realizarea unui test antidrog din urină, iar dacă testul se va pozitiva ulterior elevul va fi nevoit să realizeze și un test de sânge. Totuși, profesorii sunt sceptici în ceea ce privește această testare. Unii directori de școli și licee spuneau că de cele mai multe ori părinții cunosc această situație și în niciun caz nu și-ar da acordul pentru o astfel de testare.

Așadar, proiectul ministerului ar putea fi un eșec”, a transmis Tatiana Gavrilă, reporter Kanal D.

Citește și: Șoferul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai riscă închisoare pe viață/ Avocat: ”Am cerut parchetului să îi schimbe încadrarea faptei lui Vlad Pascu în omor calificat”

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI