Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Luptătorul de arte marțiale care a băgat-o în comă pe tânăra de 25 de ani, explicații bizare în fața anchetatorilor! De ce a apelat la gestul extrem?

Bărbatul acuzat că a băgat în comă o tânără de 25 de ani a oferit explicații bizare în fața anchetatorilor. Luptătorul de arte marțiale a recunoscut că a lovit-o pe femeie cu pumnii și cu picioarele pentru că s-ar fi speriat că ar fi putut fi jefuit.

Redactia Stirile Kanal D,

Explicații bizare după atacul barbar [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Luptătorul de arte marțiale care a băgat-o în comă pe tânăra de 25 de ani în centrul Bucureștiului a venit cu explicații bizare în fața anchetatorilor. Recunoaște că a lovit-o cu pumnii și cu picioarele, dar spune că s-ar fi speriat că ar putea fi jefuit de doi indivizi care se apropiau spre ei. Potrivit unor surse din anchetă, era beat când a comis oribilul atac. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Declarațiile șocante ale luptătorului de arte marțiale

Luptătorul a recunoscut în fața anchetatorilor că sâmbătă noaptea s-ar fi întâlnit cu tânăra pe care avea să o bage în comă pe străduțele din Centrul Vechi.

Femeia și-ar câștiga traiul din prostituție, astfel că i-a făcut o propunere și s-au retras într-un gang. Individul susține că, la un moment dat, ar fi observat doi bărbați că se apropie. Deși pare greu de crezut, având în vedere că practică arte marțiale, a mărturisit că s-a speriat că va fi jefuit și atunci ar fi început să o lovească pe fată cu pumnii și cu picioarele. Un scenariu deloc credibil, spune Dan Antonescu, expert în criminalistică.

Citește și: VIDEO- Încercarea lui Vlad Pascu de a scăpa din arestul preventiv. Le-a spus judecătorilor că regretă fapta

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Iar brutalitatea cu care a lovit-o i-a șocat până și pe anchetatorii care au văzut la viața lor. Tânăra de 25 de ani avea răni la cap și pe tot corpul provocate de un corp dur, spun procurorii, care țin să precizeze că luptătorul a fost conștient că putea să o ucidă în bătaie. Doar norocul și medicii o mai țin în viață, chiar dacă e în comă la spital.


Potrivit unor surse din anchetă, individul ar fi fost beat în acea noapte, dar nu ar fi consumat droguri.
Luptătorul MMM locuia cu chirie în Bragadiru, într-o casă de tip vagon, unde stau mai mulți străini, printre care ucraineni și pakistanezi. Vecinii nu-l cunosc.
Acuzat de tentativă de omor, sportivul a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI