Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Lux pierdut in noroi. Strazi pline de gropi in cartierele rezidentiale

Pe o astfel de vreme urata, in care ploile par sa nu se mai opreasca, incompetenta autoritatilor se vede cel mai bine ca oricand!

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca am fi prins Rascoala de la 1907, probabil am fi avut surpriza sa aflam ca aceasta strada arata la fel ca pe vremea stramosilor: la mai bine de un secol distanta, asfaltul e un lux, iar planurile de modernizare- un vis frumos!

Mai ales pe ploaie, strada e cosmarul oricarui sofer: fara slalom printre gropile adanci, pline de apa, nimeni n-o scoate la capat!

Citeste si: VIDEO| Statiunea Mamaia e un imens santier. La plaja, pe moloz

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Oricata maiestrie ar dovedi, cei care locuiesc in zona recunosc ca pe anumite portiuni, strada e imposibil de parcurs. Asa ca s-au resemnat si platesc, an de an, indiferenta autoritatilor!

Culmea e ca drumul care arata mai degraba ca o ulita se afla intr-o zona in plina dezvoltare. O casa aici costa intre 80.000 si 100.000 de euro, cam cat au platit si locuitorii celei mai mari comune din tara.

Citeste si: VIDEO| Piața imobiliară din România este în continuă scădere! Ce spun specialiștii despre acest lucru?

Strazile neasfaltate sunt pline de apa si noroi, iar langa blocuri s-au format balti. Ca sa ajunga la casele de lux pe care le-au construit in zona, oamenii dau testul nervilor.

Locuitorii cartierului rezidential spera in continuare ca primaria sa le asfalteze strada.

Deocamdata au doar promisiunea ca se va intampla candva, anul acesta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI