O gradina zoologica din Egipt a fost luata cu asalt de catre oameni care acuza ca ar fi pictat un magar, pentru ca acesta sa arate ca o zebra. Conform BBC News, totul a inceput de la un student, care a postat pe retelele de socializare o fotografie alaturi de o „zebra”. Imaginea a ajuns rapid virala, iar oamenii au inceput sa sustina ca nici nu se pune vorba de o zebra, ci de un magar pictat.

Directorul Gradinii Internationale din Cairo se jura, insa, ca este vorba despre o zebra obisnuita, nu una pictata. Experti si nu numai contrazic cele spuse de director. Conform acestora, urechile lungi se aseamana cu cele ale unui magar, iar dungile par neuniforme si decolorate sau manjite in unele zone.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In 2009, o gradina zoologica din Gaza a fost, la randul ei, acuzata ca a pictat doi magari casa arate ca niste zebre. In 2013, o gradina zoologica din China a incercat sa dea un mastiff tibetan drept un leu african, iar o alta a prezentat publicului pinguini de plastic.

sursa: spynews.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si