Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Mai ceva ca-n filme! Urmărire cu focuri de armă în Suceava. „L-am nimerit, bravo!”

O urmărire ca în filme a avut loc pe DN 2E, în Suceava. Polițiștii au folosit armamentul din dotare pentru a opri un șofer care nu oprise la semnalul agenților.

M.A.,

Mai ceva ca-n filme! Urmărire cu focuri de armă în Suceava. „L-am nimerit, bravo!”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Șoferul unui autoturism marca Mitsubishi Pajero înmatriculat în Marea Britanie le-a dat mari bătăi de cap polițiștilor, după ce a refuzat să oprească la semnalul acestora și a gonit cu viteză pe șosea. Oamenii legii au pornit imediat în urmărirea bărbatului.

Polițiștii au folosit armamentul din dotare

Incidentul s-a produs miercuri, pe un drum național din județul Suceava. Șoferul a fost urmărit preț de câțiva kilometri buni în cursa sa nebunească și nu s-a lăsat intimidat nici măcar în momentul în care polițiștii au început să tragă focuri de armă. Scenele filmate de camera de bord amplasată pe autoturismul poliției au fost date publicității.

Totul se întâmplă în localitatea Poieni Solca. 

Citeste si: Accident rutier în Giurgiu: o minoră și conducătorul auto au rămas încarcerați după ce mașina s-a izbit de un copac

Se poate observa cum pneurile mașinii au cedat după ce polițiștii au tras focuri de armă spre ele. Cu toate astea, șoferul continuă să calce pedala de accelerație, mașina oprindu-se într-un final într-un șanț de lângă DC 43C, la limita dintre localitățile Botoșana și orașul Cajvana. 

În autoturismul cu pricina se aflau 3 tineri: șoferul de 22 și alte 2 persoane. Aceștia au sărit din mașină și au fugit pe un deal. Conducătorul auto și un alt tânăr au fost prinși de polițiști. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că mașina nu avea asigurare RCA și nici inspecția tehnică periodică valabilă. Toți cei implicați sunt anchetați. 

Citeste si: Un bărbat care a coborât din mașină pentru a remedia o avarie a fost lovit de o altă mașină. Victima a murit

Comunicatul Poliției

La data de 15.12.2021, ora 15:30, pe DN 2E în interiorul localității Poieni Solca, în cadrul Planului de acțiune coordonat de Direcția Rutieră-IGPR, a fost depistat un autoturism, care circula din direcția Paltinoasa către comuna Solca și nu avea montată în partea din față plăcuță cu număr de înmatriculare. A fost efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat, mărind viteza de deplasare. 

Echipajul din cadrul Direcției Rutiere-IGPR a solicitat întăriri și s-a procedat la urmărirea acestuia pe raza localităților Poieni Solca și Botoșana, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialelor, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea în viteza prin localități, punând în pericol siguranța pietonilor și celorlalți participanți la trafic. În zonele de siguranță,  au fost executate focuri de avertisment în plan vertical, însă conducătorul auto nu a oprit. La ieșirea din localitatea Botoșana, conducătorul autoturismului de teren a pătruns pe un teren agricol, și în continuare a ignorat atât semnalele de oprire cât și focurile de avertisment. Ulterior, a fost executat foc asupra pneurilor spate, care au fost depresurizate și autovehiculul s-a oprit într-un șanț de lângă DC 43C, la limita dintre localitățile Botosana și orașul Cajvana. 

Citeste si: Accident mortal în Buzău, transmis live pe Facebook! Un bărbat a murit

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Conducătorul auto și doi ocupanți au părăsit habitaclul și au fugit pe un deal, dinspre orașul Cajvana. Au fost urmăriți și interceptați conducătorul auto și unul dintre pasageri, fără a se înregistra victime. Autoturismul este înmatriculat în Marea Britanie și este proprietatea conducătorului auto, în vârstă de 22 de ani, din comuna Iaslovăț, județul Suceava. Auto nu are asigurare RCA și nici inspecție tehnică periodică valabilă. Conducătorul auto a declarat că acesta a fost motivul pentru care nu a oprit la semnalele polițiștilor. Sunt continuate verificările, iar până în prezent, conducătorul auto a fost sancționat contravențional.

VIDEO- Șoferul, urmărit de polițiștii care folosesc armamentul din dotare 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI