Misterioasele „sticle de vrăjitoare” au eșuat pe o plajă din Golful Mexic – dar cercetătorilor le este prea frică să le deschidă.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! „Căsuța albastră” din Argeș, loc încărcat de energie pozitivă. Are o cascadă miraculoasă în curte și atrage turiștii ca un magnet

Cercetătorul Jace Tunnell a găsit obiectele misterioase pe o plajă de lângă Corpus Christi, Texas, pe data de 15 noiembrie, potrivit Daily Mail.

Tunnell a declarat pentru Fox News că opt sticle de vrăjitoare au fost descoperite din 2017 și nu se lasă înfiorat de ele, dar nu le va deschide pentru că se presupune că ar conține „vrăji și blesteme”.

Ce sunt "sticlele de vrăjitoare"

Sticlele își primesc numele deoarece provin de la un expeditor necunoscut și au obiecte ciudate în interior- inclusiv ceea ce unii se tem că sunt vrăji.

Nici soția lui Tunnell nu este dispusă să-și asume riscuri și i-a transmis soțului că poate aduce acasă și obuze din război, dar în niciun caz „sticle de vrăji”.

Sticle cu vrăji, pe plaja din Texas

Sticle cu vrăji, pe plaja din Texas

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Sticlele de vrăjitoare sunt descoperiri comune în Marea Britanie și ele pot fi umplute cu articole precum păr, ierburi, hârtii scrise, unghii sau fluide corporale.

Aproape 200 de sticle au fost găsite de-a lungul anilor în pereți, grămezi de bălegar sau îngropate sub pământ.

„În secolele al XVI-lea și al XVII-lea a existat o credință puternică în vrăjitoare și în capacitatea lor de a provoca boli prin vrajă”, a raportat Biroul de Știință și Societate al Universității McGill.

„Dar vrăjile malefice ar putea fi oprite prin închiderea lor într-o sticlă de vrăjitoare, care, dacă este pregătită corespunzător, ar putea întoarce vraja, chinuind-o pe vrăjitoare”, a adăugat Biroul Universității McGill.

Din această cauză, vrăjitoarea nu ar avea altă opțiune decât să înlăture vraja și să-i permită victimei să-și revină din starea rea în care a fost adusă.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Sticlele au rolul de "a rupe vraja unei vrăjitoare”

Potrivit lui Tunnell, există o varietate de motive pentru care oamenii ar crea astfel de sticle de vrăji.

„Unele sticle de vrăji sunt pentru protecție”, a declarat cercetătorul. "Ele se bazează pe un ritual complex cu tămâie, fum și diverse plante".

Tunnell a adăugat: „Uneori o fac din motive de sănătate, de noroc – există tot felul de motive pentru care oamenii ar avea sticle de vrăji”.

Cercetătorul a spus în videoclipul său de pe YouTube că există oameni care creează sticle de vrăjitoare doar pentru a le arunca în ocean.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si