E o frântură din mărturia îngrozitoare a unei alte tinere care susține că ar fi căzut victimă stomatologului pe care ieri vloggerița Lolrelai îl acuza că ar fi drogat-o ca să o abuzeze sexual. Alexandra a prins și ea curaj și ne-a povestit chinul îndurat în timpul unui consult. Mai revoltător e că părinții fetei îl cunosc pe doctor. Chiar ei ar fi fost cei care au trimis-o pe mâinile lui.

S-a dus la cabinet cu o problemă la măsea și spune că ar fi ieșit de acolo cu chiu cu vai- dar traumatizată pe viață.

Mai multe tinere îl acuză pe medicul stomatolog

„I-am dat peste mână să se oprească din a face anestezie și am început să fiu foarte vulcanică pentru că mă luase foarte tare panica!
A băgat o masă în ușă și nu mă lăsa să plec.
Am început să fac foarte urât și până la urmă m-a lăsat să plec”, spune tânăra.

Tânăra își amintește că a reușit să scape- cu ultimele puteri- din cabinet și a fugit la un taxi. Bănuiește că ar fi drogată cu o anumită substanță- căci era semiconștientă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Atunci am ajuns foarte amețită la un taxi, am leșinat în taxi, taximetristul a vrut să sune la 112.
Mi-a fost foarte foarte rău. Atunci mama a crezut că mi-a administrat prea mult anestezic, nu i-am spus ce s-a intâmplat cu adevărat”, povesteste tânăra.

Alexandra mărturisește că a doua zi avea impresia că a visat, așa că nu l-a denunțat pe dentist la poliție, dar nici nu a mai apelat la serviciile lui.

Și-a amintit incidentul după ce a văzut-o pe Ștefania- vloggerita care ar fi trăit același coșmar cu dentistul. După ce a fost in cabinetul lui pentru un periaj profesional, tânăra ar fi fost drogată și apoi dusă in apartamentul medicului- unde habar nu are dacă s-a petrecut ceva sau nu.

Tinerele care spun că au fost abuzate de stomatolog, anesteziate cu drogul violului?

Tinerele cred că ar fi fost anesteziate de fapt cu vestitul drog al violului- iar specialiștii- după ce le ascultă declarațiile tind să creadă că astfel de substanțe ar putea fi de vină pentru starea euforică în care ar fi fost aduse.

În ancheta penală sunt deja trei plângeri ale unor presupuse victime- iar Alexandra ar fi a patra- căci e hotărâtă să ia atitudine și ea. În continuare- dentistul preferă să păstreze tăcerea și nu vrea să comenteze în niciun fel acuzațiile formulate împotriva lui.


Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si