Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Mai mulți șoferi au rămas blocați în parcare după haosul de la cumpărături

Parcarea unui centru comercial renumit din Capitală s-a transformat în labirint pentru șoferi. Cei care au vrut să facă ultimele cumpărături și să plece acasă, nu au mai apucat în timp util din cauza blocajului format.

Maria Stiuca,

Haosul de după cumpărături, blocați în parcare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Haosul de la cumpărături continuă și după finalul sesiunii de shopping. În graba de a ajunge acasă, parcările devin un labirint pentru șoferi. Asta s-a întâmplat astăzi într-un centru comercial din Capitală”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Haos în parcarea unui centru comercial din Capitală

Imaginile sunt filmate într-un mare centru comercial din Capitală. După-amiaza, cei care au vrut să plece acasă cu darurile cumpărate, nu au mai avut cum. Ieșirea din parcarea subterană s-a blocat.

Cu nervii întinși la maximum, șoferii n-au avut de ales decât să aștepte. Cozile de la ieșire s-au întins pe toate căile din subteran.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: VIDEO- O turmă de 50 de capre a blocat parcarea unui mall din Târgu Jiu. Imaginile au devenit virale pe internet

„Și sus e blocat că am întrebat. Sus este blocat că ieșirea este blocată din cauza mașinilor care nu dau acces, prioritate nu ai”, a spus un șofer.


În tot timpul în care au așteptat să ajungă la suprafață, motoarele mașinilor au rămas pornite. Așa că aerul din parcare a devenit rapid irespirabil.
Șoferii blocați în buluceala din subteran spun că angajații centrului comercial i-au sfătuit să sune la apelul unic pentru situații de urgență.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI