La orele pranzului, holurile unui centru comercial din Capitală erau neîncăpătoare. Doar măştile de pe feţele oamenilor ne mai amintesc faptul că ne aflăm în pandemie. În ultimele luni, familiile cu copii nu au mai vizitat la fel de des mall-urile. Ca sa îi atragă, reprezentanţiii acestui centru comercial au organizat la fiecare pas câte o activitate pentru cei mici. Zona pentru tatuaje a atras rapid atenţia prichindeilor.

Citeste si: Veste proastă pentru economia României. Investițiile străine directe, la pământ

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Deliciile precum floricelele de proumb sau vata de zahăr nu au fost trecute nici ele cu vederea. Interes mare a fost şi la jocurile interactive sau zonele de pictură şi desen, spre bucuria prăinţilor care au putut face cumpărături în linişte.

Acesta este primul weekend de când s-a redeschis zona de foodcourt. În faţa restaurantelor s-au format cozi uriaşe cu oameni nerăbdători să ia masa de prânz, iar mesele s-au ocupat rapid.

Acest cuplu ne mărturiseşte că i-a fost dor să ia masa în mall.

Citeste si: Cum a ieșit Ana Maria Lintaru la cumpărături în mall! Toți bărbații au întors capul după ea

Potrivit reprezentanţilor acestui mall, numarul clientilor din luna in august, spre exemplu, a scazut cu 15% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Toți se aşteaptă ca odata cu redeschiderea cinematografelor, situatia sa se imbunatateasca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si