Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Mama Teodorei, cuvinte grele la adresa lui Robi: "Este posesiv! Vrea să domine". Concurenta, profund afectată, a luat o decizie radicală: "Nu mai vreau nimic" Întâlnire de gradul zero între cei trei

Mama Teodorei l-a descris pe Robi, iar concurenta a luat o decizie fermă privința cunoașterii lor. 

Elena Tasca,

Teodora și mama sa, Robi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mama Teodorei a venit în "Casa Iubirii". Doamna Simona s-a întâlnit cu fiica sa și cu Robi în camera roșie, iar la sfârșit i-a spus concurentul adevărata părere pe care o are despre el. Ce decizie a luat Teodora în ceea ce îi privește?

"Este posesiv! Vrea să domine" Decizia luată de Teodora

După ce s-a întâlnit cu Robi cu Teodora în camera roșie, mama concurentei a petrecut timpul în emisiune pentru a clarifica și a înțelege mai bine relația celor doi. 

Citește și: VIDEO "Te joci! Să nu-ți pară rău" Scandalul continuă între Teodora și Robi, sătul până peste cap de comportamentul concurentei. Criss intervine și face o dezvăluire șocantă: "Nu suntem în casa prieteniei aici"

Teodora și mama sa, Robi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Doamna Simona a mărturisit că tot ceea ce își dorește este să o vadă pe Teodora fericită, deși instinctul de mamă i-a spus că Robi nu ar fi potrivit pentru ea.

Întrebată dacă își dorește ca cei doi să se împace, mama Teodorei s-a abținut.

Aceasta a spus că nu crede că iubirea îl poate schimba pe Robi, pe care l-a descris drept o persoană posesivă, care vrea să domine.

Teodora a liniștit apele, mărturisind că nu mai vrea să se împace cu Robi pentru că a făcut-o să sufere.

Mama Teodorei: N-aș putea să o văd la nesfâșit că suferă!

Teodora:(...)

Eu sunt convinsă că dacă totul era roz și vedeau că totul merge bine, oricum acceptau persoana de lângă mine, dar atâta timp cât și eu resimt unele lucruri, e situația care...

Citeste si: Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi măsuri. Despre ce este vorba- kanald.ro

Citeste si: Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor- wowbiz.ro

Citeste si: AUR a dat faliment în prag de alegeri, susține un fost membru al partidului. Pe ce a spart George Simion peste 14 milioane de euro- antena3.ro

Andreea Mantea: Robi, când ai coborât din camera roșie le-ai spus băieților că atunci când ai văzut-o plângând pe Teodora îți venea și ție să plângi.

Teodora: Da, lăcrima... sensibilul!

Robi: Cred că m-ai mult m-a emoționat relația dintre ele două, sincer!

Andreea Mantea: Îți pare rău că nu ai mai avut răbdare?

Robi: Nu mi-au dispărut sentimentele într-o zi!(...) Și acum simt că vreau să o iau în brațe.

Andreea Mantea (către mama Teodorei): Credeți că se vor împăca?

Mama Teodorei: Probabil că da, probabil că nu. Pot să mă abțin?! Vă dați seama că ceea ce-mi doresc eu probabil nu va corespunde cu ce își dorește Teodora, dar îmi doresc să fie fericită.

Teodora: Nu e vorba dacă mi-ar mai da mama acceptul acum sau nu, e vorba de ce vreau eu și nu... Nu mai vreau nimic eu!

Citeste si: Veste bună pentru pensionarele din țară! Detalii despre majorarea pensiilor- kfetele.ro

Citeste si: Ce reguli stricte trebuie să respecte Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis la masă. Motivul pentru care nu mănâncă alături de părinții lor- radioimpuls.ro

Citeste si: AUR a dat faliment în prag de alegeri, susține un fost membru al partidului. Pe ce a spart George Simion peste 14 milioane de euro- antena3.ro

Mama Teodorei: Este posesiv, el vrea să iubească(...) Ești un om foarte vocal(...) Vrea să domine!(...) Eu vorbesc din trecut și din ce am văzut așa(...) Își dorește să aibă dreptate(...) Eu vorbesc în calitate de părinte, de mamă. Îți doresc să fii părinte, Robi. Să dea Dumnezeu să ai copii, să ai trei ca mine, să fii fericit în căsnicia ta, îți doresc din tot sufletul să fii fericit și să vezi și tu ce înseamnă la rândul tău când o să ai o fată sau un băiat să fii pus în postura mea.

Teodora și mama sa, Robi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Teodora a ținut să mărturisească faptul că decizia de a nu se mai apropia de Robi nu are legătură cu mama sa, ci cu comportamentul concurentului față de Criss.

Teodora: În situația în care am ajuns, să îmi pună cineva stop ar fi fost greu. Dacă nu ar fi fost să văd ceva cu ochii mei între el și altă fată, deci vă spun că mă duceam spre el ei. Asta vorbeam cu fetele în grădină. Contră, necontră, pe mine m-a afectat foarte tare.

Citește și: VIDEO "Încerc să mă resemnez" Robi și Teodora refuză să se împace. Concurenta a mărturisit tuturor că suferă: "Mi-e greu. Mă doare"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI