„Este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe din România, cu un talent deosebit și cu o frumusețe rară. Vorbim despre Manuela Hărăbor, artista cu ochi fermecători care, de curând, și-a serbat ziua de naștere iar, astăzi, a venit să ne povestească cum este viața la 56 de ani, în ciuda tuturor greutăților și încercărilor la care aceasta a supus-o ”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Manuela Hărăbor, despre greutățile vieții

Cristina Dorobanțu: Cum ai petrecut?

Manuela Hărăbor: Prin muncă. Am început cu o mică ședință la teatrul Stela Popescu. am plecat în deplasare la galați, am jucat gaițele. Între cele două evenimente m-am văzut puțin cu familia. Andrei mi-a spus La Mulți Ani, mi-a dat cadoul și am amânat sărbătorirea celor 56 de ani cu o zi. M-am serbat pe trei aprilie, așa că am câștigat o zi.

Cristina Dorobanțu: Ce cadouri ai primit?

Manuela Hărăbor: Dincolo de flori, lucruri personale, care țin de mine. Nu îmi place să mă laud cu ele, dar cel mai mult am primit dragostea și aprecierea familiei mele. Și pe scenă am fost sărbătorită la inițiativa doamnei Maia Morgenstern, s-a cântat La Mulți Ani pe scenă, la Galați, a fost o surpriză absolut plăcută.

Citește și: VIDEO- Începe numărătoarea inversă pentru distracția de 1 mai! Rezervări record pentru stațiunea Mamaia

Cristina Dorobanțu: Este ceva ce ți-ai dorit toată viața, ceva ce ai pe listă și nu s-a îndeplinit momentan?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Manuela Hărăbor: Nu-mi fac liste, nu-mi pun dorințe, mă rog în fiecare zi la Dumnezeu să mai câștig o zi, să nu pierd din ce am câștigat în ziua precedentă.

Cristina Dorobanțu: Care este cel mai mare câștig al vieții?

Manuela Hărăbor: Faptul că sunt mamă și faptul că Dumnezeu mi-a dat șansa asta de a crește, de a mă desăvârși, de a mă transforma într-un om mai bun. Mi se pare că e șansa vieții mele și uite că au trecut 33 de ani, mergem pe 34 în curând. Fiecare zi e specială fiecare zi e o bucurie, chiar dacă să zicem câteodată plouă și sunt nori, nu durează foarte mult și soarele iese de fiecare dată și îmi dau seama că fiecare încercare pe care am avut-o în ziua respectivă nu a fost decât un mic bobârnac din partea lui Dumnezeu să merg înainte.

Cristina Dorobanțu: Andrei, un tânăr special cu autism, pentru care te-ai luptat foarte mult.

Manuela Hărăbor: Cred că orice mamă și oricine se luptă. Eu nu înțeleg aprecierile astea pentru că e în firea noastră. Dacă Dumnezeu ne-a dat darul acesta de a naște prunci, ne-a dat și putere și responsabilitate și ne ajută de fiecare dată, numai să vrem, numai să mergem înainte. 

Eu am luat fiecare clipă și fiecare lucru așa cum e și am încercat doar să-l îmbunătățesc și cred că am câștigat pentru că Andrei este un copil care zâmbește și râde tot timpul, este un băiat, un adult acum plin de generozitate, plin de iubire, nu știe cum să ți facă gesturi mărunte care să-ți aducă zâmbetul pe buze. Recunosc că e greu, dar nu simt greutatea asta pentru că în primul rând am ajutor de la Cel de Sus, de la Maica Domnului și prin ajutorul ăsta se vede în viața de zi cu zi că îi am pe părinții mei încă în putere, chiar dacă tatăl meu a împlinit 97 de ani, mama are 85, dar sunt încă în putere, suntem împreună. O am pe sora mea care este un sprijin absolut magnific.

Cristina Dorobanțu: De curând ai păstrat pe rețelele de socializare o imagine din „Pădureanca”. Îți e dor de acele vremuri?

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Manuela Hărăbor: Evident, îmi e dor de lucrurile frumoase care au trecut în viața mea. Pentru mine este o necunoscută cum au trecut atâția ani atât de repede. Pentru că dacă închid ochii, am senzația că s-a întâmplat totul alaltăieri și faptul că din când în când mai postezi imaginea cu acea fetiță de 18 ani care de abia deschidea ochii în lume este poate pentru faptul de a-mi spune mie însămi că totuși viața trece și că dacă noi simțim că a trecut atât de repede și trece atât de repede trebuie să avem grijă de fiecare clipă pe care o trăim.

Cristina Dorobanțu: Iar acum, „Femeia te ridică, femeia te coboară” la Teatrul Național.

Manuela Hărăbor: La Palatul Național al Copiilor. Avem înainte de premiera de la București o deplasare în Constanța pe 11 aprilie de la Casa de Cultură a Sindicatelor. E un spectacol marca Brândușa Novac, așa cum ne-a obișnuit ani de zile. Adună artiști din toate domeniile. Este un spectacol fastuos care îmbină teatrul, dansul, acrobația, așa cum numai Brândușa știe să facă și abia aștept. Este ceva nou în peisajul teatral românesc și sper ca publicul să aibă curiozitatea să vină să cumpere bilete”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: